Tuesday, December 20, 2011

Campus touring

Tulimme aidin kanssa Eugeneen eilen yolla. Lensimme San Franciscon kautta. Mina nukkua puksutin nousut ja laskut eli missasin kaikki hienot maisemat. Viikon paasta uusi yritys. Kotona minua odotti korjattu lammitys (no more below freezing in the living room!) ja 12 sivuinen kirje Soilelta. Tiedoksenne, minulle saa erittain mielellaan lahettaa kirjeen. Lukisin mielellani mita sinulle kuuluu. Vaikka Soile asettikin aika kovat pohjat 12 sivullaan (vielapa koneella), otan vastaan kaiken, mika kulkee postimerkin avittamana meren yli. Jos otat haasteen vastaan, osoitteeni loytyy fbsta.

Sitten tahan paivaan. Esittelin tanaan aidille minun opiskeluhoodsit. Naytin missa minulla on luennot, missa opiskelen, missa kiipeilen, missa juoksen, missa kirjoitan blogia, missa juon kahvia, missa taapaan kavereita ja missa syon lounasta. Rec oli Tuikun mielesta aivan loistava paikka. Han oli aivan ihmeissaan kaikista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista, joista mina saan vaihtarina nauttia ilmaiseksi. Huomenna haemme auton ja kiertelemme lisaa. Minulla on vahan siskovieroitusoireita. Ho.

Iloinen uutinen viela lopuksi. Sain tanaan tietaa, etta minulle on myonnetty Tampereen kauppakamarin stipendi! Katan silla koko lukuvuoden kurssikirjaostot, mika on todella helpottava uutinen. Nyt hyvia oita minulle ja mukavaa paivaa sinulle.  <3

5 comments:

 1. Ja siis 12 pelkkää asiaa! Pelkkää tiukkaa faktaa! ..noot. :D Mulla on selkeesti liikaa aikaa.

  ReplyDelete
 2. Voi Soilu miten viitteliäinen oot ollut! Ihana! :) Mä kävin juuri kurkkaamassa oisitko ollut töissä, mutta ei näkynyt neitoa. Hö.

  Ja onnea Emmu stipendistä! Upee juttu! ^__^


  PS Tein juuri äsken pekoni-savukinkku-kipparijuusto-chili-sipuli-creme bonojour-simpukkapastaa ja voi morjes oli hyvää! Nom nom.

  ReplyDelete
 3. no mutta tää vanhanaikanen ei-naamakirjalainen ei löydä sun osoitetta mistään :D!! Nii laita se tännekki, kiitos :)!

  Hei hieno juttu tuo stipendi, hyvä Emmaaa :D!!!

  Mä lähen tässä ihan justiinsa joulun viettoon pohjanmaalle ja piti tulla vain tänne toivottaan sullekin oikein ihanaa joulua :)!!

  ReplyDelete
 4. Katja: olin tentissä! voitko kuvitella, tähän aikaan joulusta. Tänään sitten taas ja huomenna duuniin, woohoo.

  Ja hups, onnea Emmulle stipendistä tietenkin, sehän on hieno juttu<3 :D

  ReplyDelete
 5. Hyvää ja rauhallista Joulua sinne kauas missä lienetkään!
  Ps. Missä viipyy uusi päivitys?

  ReplyDelete