Friday, July 20, 2012

Batman Premiere!

Olen Starbucksissa aamukahvilla. Eilen yolla oli Batman trilogian viimeisen osan eli The Dark Knight Rises elokuvan ensi-ilta klo 00.01. Todelliset fanit (mina???) ottivat ensin osaa Batman trilogiamaratoniin, joka alkoi 18.30. Istuin siis elokuvateatterissa yhdeksan tuntia. Yhdeksan. Lippu maksoi 20 euroa ja siihen kuului ilmaiset popcornit. Lisaksi frozen yogurt mesta elokuvateatterin vieressa tarjoaa aina ensi-ilta -lipun ostajille ilmaista jaatynytta jogurttia. Talla kertaa sain aina 5oz ilmaiseksi. (Tassa on nyt kyseessa paino oz eika tilavuus oz... eli 5oz=141 g, vrt 5oz voi myos olla 1,48 dl. En olekaan marmattanut mittayksikoista pitkaan aikaan.) Mina siirryin suoraan "toppings" osastolle, ja tein itselleni ilmaisen hedelmasalaatin joka tauolla. Mansikoita, mustikoita ja mangon palasia. Nom nom nom. Elokuvateatterissa oli hilpea tunnelma, kaikki taputtivat ja hurrasivat. Amerikassa yleiso reagoi. Suomessa ollaan hiljaa. Aivan hiljaa. 

Menin nukkumaan vahan ennen aamu neljaa, joten olen hieman tottoroo. Ai niin, itse Batman elokuva oli pettymys. Nyt kirjan pariin. Luen Jon Krakauerin kirjaa Under the Banner of Heaven, joka kertoo Amerikan mormoneista. Ystava suositteli, muutoin kuulostaisi aika randomilta valinnalta. Sitten menen moikkaamaan Allisonia! Han palasi Eugeneen eilen. Aika menee niin nopeasti. Huoh. Ensi viikolla mina, Allana ja Josh aiomme tehda viikon kiipeilyreissun. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti olemme tiistaina Threefinger jackin huipulla, keskiviikkona Mt Washingtonin huipulla ja loppuviikon vietamme jossain pain Washingtonia, jonkun vuoren huipulla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Mt Washington (http://www.pacificcreststock.com/blog/wp-content/uploads/2010/02/big-wash.jpg)

2 comments:

  1. Mä oon kuullut Batmanista vain pelkkää ylistystä. Mikä siinä mättäsi? Melkein samassa sarjassa painiva Ice Age Continental Drift oli pettymys myös. Sehän oli ihan pikkulasten elokuva, yllättäen, verraten siis Ice Age 1:een, jossa oli aikuistenkin vitsejä. Tämä tiedoksesi, ettet mene katsomaan kaikkia Ice Ageja maratoonina (yht. 7h 58 min..) ;)

    ReplyDelete
  2. Hehe, lupaan noudattaa sinun neuvoa. Mun Batman kokemus on ehka huono, koska olin aivan puuduksissa kahden ensimmaisen elokuvan jalkeen. Ensinnakin elokuva tuntui liian pitkalta. Alku oli hyva ja Batman teki Batman juttuja, mutta lopussa kaikki oli vaan nyrkkitappelua. En tunne hahmoja kovin hyvin, joten musta tuntui etta niita oli tosi monta ja se teki elokuvasta sekavan oloisen. Loppu oli ennalta-arvattava. Ja sitten nama poliisit, jotka jai tunneliin jumiin... viisi kuukautta (tai jotain) myohemmin ne on valmiina taistoon. Siis mita. Oliko niilla evaspaketit mukana siella tunnelissa vai mita. Ehka ma torkahtelin muutaman kerran, joten voipi olla, etta missasin jotain juttuja. :D Heheeeee. Ja kun en ole superfani niin en osaa yhdistaa hahmoja alkuperaiseen sarjakuvaan tai tajua insidevitseja. Kay katsomassa ja kerro mita tykkasit! Ehka ma annan dvd:lle uuden mahdollisuuden.

    ReplyDelete