Tuesday, October 2, 2012

Ilmaista joogaa ja vuorenvalloituksia

No niin. Pieni tauko tassa paivittelyssa taas. En tieda mita tapahtui. En voi syyttaa tyokiireita, koska tyot loppuivat. Paivitin viimeksi kuukausi sitten, miten nopeaa aika rientaa! Viimeisen kuukauden aikana olen kaynyt Smith rockilla kiipeilemassa, valloittanut Mt. Thielsenin, voittanut laatikollisen tomaatteja bingossa (olen allerginen tomaateille, hehehe) ja tietenkin paiskinut toita kansainvalisten asioiden yksikossa. Eugeneen avattiin uusi joogastudio, joka on "donation based". Jooga ei maksa mitaan, mutta lahtiessa voi jattaa pienen summan, jolla katetaan tilan vuokrakulut. Tassa linkki studion sivuille: http://www.epyogaeugene.com/. Loistava idea!

Taman aamun aloitin ystavani Allanan kanssa patikoimalla Mt. Pisgahin huipulle katsomaan auringonnousua. Herasin 5.40, Allana nappasi minut kyytiin 5.59. Aloitimme patikoinnin 6.20 ja olimme huipulla 6.45. Upea auringonnousu ja aloitus aamulle. Mt. Pisgahin korkeus parkkipaikalta huipulle on 320 metria ja merenpinnasta 467 metria. Mt. Thielsen, jonka kiipesin viikonloppuna, on 2799 metria merenpinnasta ja korkeutta parkkipaikan ja huipun valissa otetaan kolmen Mt. Pisgahin verran eli yksi kilometri. Ei paha. Tuo on korkein ja teknisesti helpoin vuori, jonka hupulle olen paassyt. Tassa muutamia kuvia. Haleja mussukat!

Meidan talo ja garden bed, jossa on pinaattia.

Voitin laatikollisen paikallisia jattitomaateja. Teimme tomaattikastiketta ja tomaattikeittoa.

Mt. Thielsen. Tuonne huipulle voi siis vain kavella?

Nayttaa jyrkalta...

Matkalla huipulle. Vain viimeinen 15 metria vaattii varsinaisia kiipeilytaitoja.





3 comments:

  1. Upean näköistä! Sitten mulle tuli mieleen; kun teillä on tuollainen omakotitalomainen talo, niin kuka siellä ajaa nurmikot? Te itse? Kaikkea tässä alkaa kattomaan ja miettimään kun on omaa kotia etsimässä. :)

    ReplyDelete
  2. Hyva kysymys, mietin itse samaa. Meilla on oma puutarhuri. Kastellaan itse. Mista te etsitte kotia? En malta oottaa, etta nahdaan. :)

    ReplyDelete
  3. Etsitään Nokialta ja siitä lähimaastoista. :) oi juku, en malta oottaa että saadaan sut tänne! :)

    ReplyDelete