Saturday, June 2, 2012

Beer and Food in the movies

Olimme eilen elokuvissa porukalla, Matze, Anika, Malin, Ben ja Kristina. Perussettia, paitsi etta kyseessa oli David Minor Elokuvateatteri. Teatteri on mielenkiintoinen tapaus, silla teatterissa tarjoillaan seka alkoholia etta ruokaa. Siis samalla kun katsot elokuvaa. Voit siis tilata kaljan tai viinin, burgerin tai salaatin (menu koostuu lahiravintoloiden kestosuosikeista) ja marssia elokuviin. Ruoka tuodaan sinulle saliin, nenan eteen. Istut tietenkin sohvalla, etka tavallisilla elokuvapenkeilla. Jos juoma loppuu kesken, saat lisaa tekstaamalla. How fun! Valitsimme elokuvan The Grey, joka oli niin pelottava, etta ruokaan oli vaikea keskittya. Olisi mielenkiintoista tietaa onko vastaavia paikkoja muualla. Nyt lahden aamulenkille Christyn kanssa. Mukavaa lauantai-iltaa!

Tassa viela paikan nettisivut, jos jotakuta kiinnostaa vilkaista. http://davidminortheater.com/

3 comments:

  1. Kui siisti leffateatteri toi on! Ruokaa samalla kun leffaa, nom nom. 8) Eikö tuo sitten häiritse elokuvan katsomista kun tatjoilijat kantaa pöytiin ruokia ja hakee tilauksia? Vai onko paikat sijoitettu jotenkin niin ettei tarjoilija katkaise näköyhteyttä valkokankaalle? En oo muuten vieläkään päässyt testaamaan sun antamia 3D-laseja Plevnaan. Pitää koittaa muistaa testata ne ennen kuin kotiudut. :)

    ReplyDelete
  2. No aijaa! Leffateatteri on aika pieni, eika kaikki syoneet. Tyontekija kavi huikkaamassa ovelta nimen ja toi sille, jonka kasi nousi pystyyn. Yllattavan vahan haittasi eika se tosiaan mennyt valkokankaan eteen vaan toi sivusta. Tilaus tehdaan etukateen, niin ei tule haslinkia siita. Hmmm... bisnesidea meille. Kiipeilyseina, jonka yhteydessa on elokuvateatteri, jossa saa ruokaa, jonka yhteydessa on frozen yogurt mesta, josta saa Froyo:ta ja mita siella viela pitaisi olla?

    Kerro miten lasit toimii jos toimii! :) Mua kiinnostaa tietaa.

    ReplyDelete
  3. Se vohvelimesta vielä niin eiköhän se ala olemaan siinä. :)

    ReplyDelete