Sunday, June 17, 2012

Biltur Genom Californien

Hiphei! Nopeita kaanteita. Olen parhaillaan panimoravintolassa, jossain Californian rannikolla. Matkustan viikon Kristinan ja hanen ruotsalaisten kavereiden kanssa. Paatin perjantaina, etta lahden heidan mukaan ensimmaiseksi seitsemaksi paivaksi. Pakkasin illalla pikaisesti ja tytot tulivat hakemaan minut lauantaina aamulla klo 8. Palaan loppuviikosta junalla Eugeneen. En tieda viela mista, ehka San Franciscosta. Eilisen eli lauantain vietimme autossa ja Crater jarvella. Tanaan vietimme paivan Redwoods-metsassa. Kristinan kaverit on todella mukavia ja meilla (tai siis lahinna heilla) on hauskaa, kun mina yritan puhua ruotsia.

Syotiin lounasta ja otettiin paikkarit. 27 C, mutta lunta viela joka paikassa.

Wou!

Viimeinen opiskeluviikko meni hujauksessa. Vietin illat yhdessa kavereiden kanssa ja sanoin hyvastit monille. Meredith lahti kesaksi Portlandiin perheensa luo ja Allison tulee takaisin heinakuun lopussa. Eras amerikkalainen tytto, jonka kanssa vietin aikaa enemman viimeisen kuukauden aikana, muuttaa vuodeksi Saksaan ja sitten loppuelamaksi Ruotsiin. Hehe. Han valmistui. Muut tutut vastavalmistuneet muuttavat takaisin kotiin. Malin ja Kristina menevat takaisin Ruotsiin, Malin lopullisesti ja Kristina kesaksi.

On taas teita ihania ystavia (ja aitia ja siskoa tietenkin myos) ikava, kun kaikkien kaverit on taalla ja mun on Suomessa. Nyhyy. Yritan paivitella blogia matkan varrella. Talla hetkella suunnitelma on ajaa Paradiseen , viettaa siella muutama paiva ja jatkaa Lake Tahoelle loppuviikosta. Puss och kram!


Kavin viime viikolla Malinin, Sofian (Malinin ystava Ruotsista) ja Meredithin kanssa seuraamassa auringonlaskua Spencer buttella.

1 comment:

  1. Wou, upeen näkönen järvi! Hauskaa reissua ja ikävä on kova Suomenkin päässä<3

    ReplyDelete