Wednesday, April 4, 2012

My classes Rock!

Hellurei. Tytot ovat turvallisesti Suomessa ja mina olen takaisin arkirutiineissa. Olin tanaan shoppailemassa. Ostin koyden, jatkoja, uuden varmistuslaitteen, repun ja slingeja. Nyt minulla on kaikki mita tarvitsen ulkona kiipeilyyn. Ei tarvitse olla riippuvainen muista. Mahtavuutta. Olin tanaan kahdella kiipeilykurssilla. Opin vaikka mita. Ensinnakin Intro to Lead -kurssilla opin aid climbingia. Mita se on suomeksi, en tieda. Rock 3 -kurssilla taas opin kymmenen uutta solmua. Olin aivan pahkinoina koko ajan. Solmuista. How dorky am I? :) Ja belay escape opitaan tällä kurssilla myös eli systeemistä irrottautuminen...? Mielenkiintoisimman opintopisteeni ansaitsen opettamalla. Kylla, mina paasin opettamaan taalla yliopistossa kiipeilya, Rock 1 -kurssia. Pistan vahan mutkia suoriksi taalla. Nyt marssin kotiin harjoittelemaan solmuja uudella koydellani. Wuhuu!

Haleja ja kiitokset viela tytoille ihanasta matkasta! Naureskelen vielakin meidan laadukkaalle videomateriaalille. Adios!


Hello!

2 comments:

  1. Hei mussukka! Turvallisesti päästiin kotiin ja Tuija oli ihanien pääsiäiskukkien kanssa meitä vastassa<3 (kiitos Tuija!)

    Mä tässä jo latailin picasaa ja drop boxia (sori unohdin että jos oisit kutsunu mut niin oisit saanu lisää tilaa:<), vielä pitäis opetella käyttämään niitä. Sain siirrettyä kaikki videot mun kännykältä koneelle, mutta ne näkyy väärin päin tai silleen vinossa! Enkä osaa kääntää niitä. Yhyy, how unfair:<

    ReplyDelete
  2. Heippuli ihana! Kiva kuulla :) Ma voin kokeilla.

    ReplyDelete