Monday, July 23, 2012

Uusi koti

Olen asettautunut uuteen kotiini. Talo, jossa majailen seuraavat kaksi ja risat kuukautta sijaitsee aivan yliopiston nurkalla. Jaan talon alakerran Ellan kanssa. Ylakerrassa asuu talla hetkella kaksi tyttoa, Kate ja Mary. Heista toinen muuttaa kohta pois eli talossa on meneillaan siirtymavaihe. Juhlistimme eilen illalla uutta kokoonpanoamme illallistamalla yhdessa. Paaruuaksi risottoa ja marjapiirakka jalkiruuaksi. Taman jalkeen kavimme viela drinkeilla erassa ravintolassa, jonka nimea en muista.

Olin tana aamuna juoksukurssilla ja nyt odottelen, etta Allana soittaa minulle. Lahdemme tanaan neljan maissa tien paalle. Aloitamme Oregonin kaskadivuoristosta ja jatkamme sitten pohjoiseen Washingtonin osavaltioon. Matkasuunnitelmamme on seuraavanlainen: tiistaina Threefinger Jack, keskiviikkona Mt Washington, torstaina lepopaiva ja ajo Washingtoniin, perjantaina ja lauantaina kiipeilya Washingtonissa ja sunnuntaina takaisin Eugeneen. Tassa muutama kuva kotoa. Haleja!

Keittio(n poyta)

Minun huone on sopo

3 comments:

  1. Voi vitsi sun uusi koti näyttää ihanalta.. ja kodikkaalta! Monenko peiton alla tuolla joutuu nukkumaan kun on noin paljon (vetoisaa?) ikkunapinta-alaa sängyn vieressä?

    ReplyDelete
  2. Onpa söpö koti. Oliko tää nyt kolmas eugenekoti?:)

    ReplyDelete
  3. Joo, riippuu miten laskee. Lindan ja Daven luona asuin vain pari paivaa, mutta se mukaan lukien kolmas. :) Veto on mukava nain kesalla, mutta olen varma, etta taalla on todella kylma talvella. Mietin aivan samaa yksi ilta kun menin nukkumaan. Talvella taalla jaatyy muutenkin kun on niin kosteaa... moh.

    ReplyDelete