Friday, October 7, 2011

Munapaahtis


Aloitin aamuaskareeni hilpeissa tunnelmissa, koska tanaan on perjantai eli vapaapaiva. Mutta mika kauhistus mua odottikaan: kauraryynit on loppu. Eiiiiii. Mietin hetken, mita muuta voisin aamiaiseksi syoda. Olen syonyt pelkkaa puuroa aamupalaksi kolme viikkoa ja lisaksi valilla iltaruuaksikin, koska en ole jaksanut odottaa aamuun asti. Onnekseni rakas ystavani Katja opetti minulle Bangkokissa loistavan aamupalavaihtoehdon eli munapaahtiksen. Nom nom. Nyt jaksan tehda kaksi esseeta. Vaitin vissiin pari paivaa sitten aloittaneeni ne jo. I kid, I kid! En ma mitaan ole aloittanut. Mukavata viikonloppua kaikille! Halit.
T: mummu

2 comments:

  1. Ja rikoppa viekä tuo muna, heitä päälle valkosipulimaustetta, salaattia, tomaattia, juustoa, makkaraa ja kurkkua! Oi että! Saa kyllä puurot unohtaa. :)

    Oltiin juuri Niinan kanssa baarissa: Läskissä ja Ilonassa. Ei olla kyllä syöty pitkään aikaan noin hyvin! Fatissa oli kaikkea kivaa pikkupurtavaa ja Ilonassa ILMAISIA NAKKEJA JA MUUSIA klo 24-01 (vain perjantaisin)! Meidän pitää alkaa sitten ensi vuonna käymään siellä vähän enemmänkin. :)

    ReplyDelete
  2. Maa en rikkonut. Pieleen meni. :D Kuulostaa hyvalta! Nakkeja... nom.

    ReplyDelete