Monday, October 24, 2011

Midterm

On taas maanantai. Aika menee kasittamattoman nopeasti. Teilla alkoi toinen periodi ja taalla on midtermviikko. Istun taas Lillis Cafessa, mutustan ruisleipaa ja kertailen kohta muistiinpanoja luennolle. Juoksimme tanaan lenkkeilijoille tarkoitetuilla pururadoilla. Ne sijaitsevat Willamette joen varrella, yliopiston pohjoispuolella. Ihana juoksusaa: aurinko paistaa ja mittari nayttaa 14 astetta. Lisaksi ruska on upea. Syksy on minun lempivuodenaika ja se on taalla vahintaan yhta kaunis kuin Suomessa. Tama oli talla kertaa tallainen tynka poustaus, koska mun pitaa oikeasti nyt lukea. Illalla taas kiipeilemaan. Olen pitanyt kahden paivan tauon, joten kauheat vieroitusoireet jo. :) Ensi viikonloppuna on Halloween. Tiedan jo keneksi pukeudun, mutta en ole ostanut asua viela. Mun teema on Quentin Tarantino.

Btw, taalla kahvilassa soi tanaan kaikki viime kesan kuumimmat tanssibiisit. Seurauksena tahattomat flashbackit eraan baarin tanssilat...lavasta. Oi voi. Viime kesa oli niin hauska, etta vielakin naurattaa. Haleja naperot. :)

4 comments:

 1. Saanen arvata; liittyykö Halloween-rekvisiittasi Kill Bill -leffaan? Mullakin on kahet Halloween-pippalot ja ihan hirvee tuska miettiä mitä pistää päälle. Help! :/

  Onneja midtermeihin! Minäkin käännän pääni takaisin Mestarimyyjä-matskuihin. Nyt kun opiskelua ei ole enää hirveästi jäljellä (mitä nyt oppari ja tämä Mestarimyyjäkoulutus), oon alkanut itseasiassa nauttimaan siitä (jo toista päivää). Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  ReplyDelete
 2. Mulla oli kans kauhea tuska, kunnes mulle pulpahti yhden tutun idea vuoden takaa. Olen Inglourious basterdsin Shosanna. Ostan punaisen mekon ja viritan mustan verkon naaman eteen. Tadaa!

  Voi, mestarimyyjakoulutus kuulostaa mielenkiintoiselta. Go Katja!

  ReplyDelete
 3. Hei hyvä idea! Meillä on sitten vähän sama teema; munkin asuste liittyy natseihin. \o/

  ReplyDelete
 4. Kaikki on niin awesome siellä merten takana! Nauti neito - ens kesänä sitten taas jorataan Suomessa tanssilat...lavalla sitä Mr. Sexobeatia! ;)

  ReplyDelete