Tuesday, October 25, 2011

Emma 1 - Rannikkoilmasto 0

Taalla meidan asunnossa on kylma. Lammityssysteemi on niin omaa luokkaansa, etta hohhoijaa. Minun huoneessa on tuuletusaukko, joka puhaltaa lamminta ilmaa huoneeseen. Haluaisitko sina nukkua naama hiustenkuivaajassa kiinni? I don't think so. Kun tahan ihanuuteen yhdistaa viela ilmankosteuden poistajan, lupaan, etta hermot menee ennen kuin uni tulee. Kavin tanaan ostamassa oman pienen sahkopatterin. Se on ruma ja halpa, mutta se toimii. :) Tosin vahinko ehti jo tapahtua... mulla on nuha. Jouduin myontamaan Allisonille, etta se ei ole ilta-allergiaa. Tosin se voi myos olla ihan vaan allergiaakin. What ever. 

Mun uudenvuoden suunnitelmat ratkesi muuten eilen. Menen Allisonin kotikulmille Oaklandiin viikoksi. Oakland on osa Californian Bay areaa (suomeksi San Franciscon lahden ymparisto) ja se on San Franciscon vieressa. Allison toimii mun henkilokohtaisena matkaoppaana. Mulla on taalla aivan naurettavia ongelmia. Esimerkiksi uuden vuoden viettopaikan valinta oli todella vaikeaa, koska toinen vaihtoehtoni olisi ollut Hawaii. Siellakin olisi ollut ilmainen majoitus Kristinan ystavan aidin luona. Mina en kuitenkaan jaksa lohota rannalla. Californiaan tutustuminen kuulostaa paljon houkuttelevammalta.

Tuohon reissuun on viela kaksi kuukautta. Joulukuun alussa, eli ihan kohta, menen Nyciin aidin ja siskon kanssa. On taa vaihtarielama vaan niin mahtavaa, etten kasita vielakaan. Sain tanaan kortin Suomesta. Kiitos! :) Nyt historian pariin, etten nolaa itseani keskusteluryhmassa. Haleja!

4 comments:

 1. Kun nyt kysyit: "Haluaisitko sinä nukkua naama hiustenkuivaajassa kiinni?" niin kyllä, jotkut (amerikkalaiset) haluaa: http://www.youtube.com/watch?v=F9C81mDraT0 .

  Voi sun uusivuosi kuulostaa todella hyvältä! Mäkin oisin valinnut sinuna tuon Oaklandin. Hawaii on muutenkin varmaan ääriään myöten täynnä porukkaa. :) Minäkin ootan uutta vuotta kovin vaikka en yhtään tiiä mitä silloin tapahtuu, mutta ainakaan nyt ei tarvee enää itkeä koko iltaa kun jompikumpi on lähdössä samana / seuraavana päivänä vaihtoon. Ihanaa! :)

  Teille tulee varmasti aivan loistava Nycin reissu ja sehän on todellakin jo aivan pian! Fiilisteleppä vaikka siitä: http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8

  Kuulumisiin! <3

  ReplyDelete
 2. Voi ei, mista sa loydat noita! :D Jep, ja sitten ei olekaan kun muutama kuukausi kun te tuutte. Olen silloin jo paljon viisaampi monen asian suhteen, kun olen matkustellut vahan. :) Yksi mahdollinen juttu, mita voisimme tehda olisi yopya yhdella mokilla vuorilla. Laitan sulle kuvan maisemista fbssa. Yksi kaveri oli siella. :)

  ReplyDelete
 3. Mulleki kuvia! Ja hieno muuten toi sun blogin uus taustakuva ylhäällä<3
  Kaikki kuulostaa kivalta (paitsi kipeys ja kylmyys). Oon onnellinen kun oot onnellinen<3

  ReplyDelete
 4. Voi kiitos. :) Hassua, kun toisaalta toivon etta aika menisi nopeammin, etta paasisin jo matkustelemaan teidan kans, mutta toisaalta sen jalkeen taa onkin melkein jo ohi. Ho. Mun pikkupatteri toimii buenosti, mutta nyt olen ihan oikeasti flunssassa. Yok.

  Laitoin itseasiassa teille molemmille kuvia spostiin. Fb ei pelittanyt. :) Sulle utaan ja Katjalle gmailiin. :) Halit! <3

  ReplyDelete