Monday, September 26, 2011

What is up with the food!?

Ensimmainen juoksutuntini on nyt ohi. Tulin lounastamaan ja kuluttamaan aikaa campuksen Starbucksiin. Samassa tilassa on Quiznous niminen ravintola, mista sain kanasalaatin, leivan ja veden 3,5 eurolla. Todella hyva hintalaatusuhde. Salaatit on taalla tosi hyvia, mutta kaikki lilluu majoneesissa. Pyysin nyt ekaa kertaa kastikkeen erikseen. Ainut pikaruokaketju johon olen taalla tykastynyt, on Oregonilainen Cafe Yamm.

Sit otsikon aiheeseen elikka ruokaan. Mun gouda homehtui viimeinkin. Ma en tajua miksi mun ruoka ei pilaannu. Mun maito on ollut jaakaapissa yli viikon ja se on edelleen hyvaa. Paahtoleipa sailyy kuukauden, vaikka onkin organic-merkilla varustettu. Mun turkkilainen jogurttini on kaksi viikkoa vanhaa, eika ole mennyt miksikaan. Ja sitten nuo hedelmat. Banaanit sailyy sopivan vehreina viikon ja mandariinit kuukauden. Suomessa joudun ostaan banaanin joka paiva, koska muutoin ne kypsyy paivassa makeiksi ja allergisoivaksi. Mandariineista taas tulee golfpalloja. Joten, kysyn uudestaan: what is up with the food!? Makin sailyn varmaan hyvin, kun syon tata ruokaa.

Ehka kerroinkin jo, etta taalla on paljon orgaanista ruokaa ja paljon erilaisia ruoka-kauppoja. Trader Joe's on todella erikoinen orgaanista ja lahiruokaa myyva edullinen ruokakauppa. Kiva on luomuruokakauppa. Market of Choise on oregonilainen, hieman kalliimpi, mutta valikoimaltaan paras ruokakauppa. Mua lahinna on Safeway, joka on normaali ja edullinen ruokakauppa. Lisaksi taalla on 7/11 ja monia erikoisempia kuten Food outlet (don't ask how that works) ja Costco, mista saa kaikkea halvalla, kun ostaa suurissa erissa. Aika tylsaa tekstia, mutta kerroinpahan kuitenkin. Nyt lahden luennolle. No pics this time. Sorry. :)

5 comments:

 1. Emmaemmaemma, arvaa mitä! (ehdin hehkuttaa ennen katjaa, lälälä)
  Ostettiin juuri IHAN SIIS JUST PUOL TUNTII SITTEN Katjan kanssa lennot sinne! 800e/naama, naurettavan halpaa! saavumme alaska airlinesilla eugeneen 21.3 klo 23:55 (sorppa toi ajankohta) ja lähdemme 3.4 klo 12:05. Et sillee! Nyt se on totta! ja icelandairilla tulemme nuo pidemmät välit, kuten vinkkasit:) ei otettu MITÄÄN vakuutuksia tai mitään, joten toivottavasti kumpikaan lentoyhtiö ei mene konkkaan/muuta mukavaa:D big hopes for alaska airlines:D<3

  ja hei, mahtavaa tuo säilyvyys. päätin viime torstain kauppareissulla olla ekologinen ja ostaa reilun kaupan (kalliita 2,50e/kg) banskui. no ne meni harmaiks kahessa päivässä. ja ostin niitä vielä paljon kun ajattelin että tankkaan niillä nyt pari päivää ennen sunnuntaista pirkan hölkkää (viis päivää jäljellä!!) piti tänään käydä sit uudestaan banskukaupassa.
  gotta love hiilaritankkaus<3

  XOXO, Gossip-Soile

  ReplyDelete
 2. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! En pysy nahoissani, mutta pakkohan se on. :D Ihanaa! Ma alan jo suunnitteleen mita voidaan tehda! Ja saan sangyn lainaan Davelta ja Lindalta. Saatte valita yhden ison tai kaksi pienta. Puhallettavia. Ma otin just eilen lennot nyciin! :) Elama on niin ihanaa.

  xoxo, Gossip-Emma

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Uu, vähänkö luksusta!! pitää neuvotella katjun kanssa, haluaako se hajuraon vai ei:D katottiin jo vähän että missä ois kiva käydä (portland, seattle, california, grand canyon..) ja pidämme varmaan matkaopaskirjojen kanssa paltsua hookissa joskus tässä;)
  Mut hei, ihanaa, NY<3 Kohta pääsetkin jo sinne! Elämä ON ihanaa.

  Hihii, pian näemme!

  ReplyDelete
 5. Ihana Emma! En oo pysynyt menossa mukana, kun oot ehtinyt naputella tänne niin paljon juttuja. Mutta kaikki vaikuttaa niin loistavalta, oon ihan täpinöissä sun puolesta! Koskenlaskukuvat oli vertaansa vailla. :) Ja kielifanaatikkona oon tietysti innoissani, että teksteistä huomaa englannin pyörivän kielen päällä koko ajan. Have a good one, Bella!

  ReplyDelete