Friday, September 23, 2011

Koti-ilta

Vietin tanaan koti-iltaa seuranani Ben&Jerry ja Allison. Allisonin kanssa on todella mielenkiintoista jutella amerikkalaisista ja amerikkalaisesta kulttuurista.  Lisaksi on todella mielenkiintoista ja avartavaa kuulla, millainen kasitys Allisonilla on skandinaaveista ja suomalaisista. Han kertoi minulle, etta kuvitteli minut vaaleahiuksiseksi ja sinisilmaiseksi. That's me. :) Tanaan juttelimme esimerkiksi siita, etta mina olen todellinen alkuperainen suomalainen, mutta Allison taas on sekoitus Irlantia, Portugalia ja paria muuta.

Tama paiva kului taas urheilun merkeissa. Ensin kavin Recissa tekemassa krossari+juoksureenin. Kuten jo aiemmin kerroin opiskelijoiden Recreation centerissa on kaikki mita voit kuvitella. Lisaksi Recin vieresta loytyy monta pelikenttaa, joista beach volley -kentta on ehdoton suosikki. Juoksin tanaan sisalla sisajuoksuradalla, joka kiertaa urheiluhallin reunoja pitkin toisessa kerroksessa. Hyva muuten, mutta polvissa alkoi tuntua jatkuva kaantyminen vasemmalle. Taman jalkeen menimme taas pelaamaan lentopalloa. Olen tuskastellut urheiluvaatteitteni kanssa, koska taalla on niin kuuma. Tanaan kavin ostamassa shortsit, joita kaikki U of O opiskelijat kayttavat. Ja kaikilla oikeasti oli tallaiset shortsit Recissa. Ihanaa, kun saa olla osa massaa. Nyt nukkumaan. Heippa!


Viikon pukeutumisvinkki: shortsit on mukavan viileet.
Soimme lounaaksi frozen yogurttia. Tassa lisukevaihtoehtoja. Hinta maaraytyy annoksen painon mukaan.

Lisukevaihtoehto: minimuffinsit.

3 comments:

  1. vou, toi sisäjuoksurata kuulostaa jo aika prolta! en tiennykää että sellasia ees on. oiskohan niitä missään suomessa? toihan ois ihan hauska juttu talvijuoksua ajatellen:)
    -nimimerkillä kohta saa taas lätkyttää vaan tuota kuntosalin mattoa kun tulee lumet:<

    ps. hyvä lounas:D

    ReplyDelete
  2. Joo, todellakin hyva juttu tuo sisajuoksurata. Taa Eugenehan on lempinimeltaan Tracktown USA. Eli taa on nimen omaan kuuluista juoksusta ym track&field jutuista. :) Vien sut lounaalle sitten kun tuut. Hihihi!

    ReplyDelete