Friday, September 30, 2011

On the Rocks rocks!

Olin Tobin kanssa katsomassa a cappella yhtyetta On the Rocksia campuksella. Latasin fbhen kaksi videota. Ne ei jostain syysta latautuneet tanne. Menkaa katsomaan ne! Ihan huippuja. :) Taman jalkeen menin Reciin juoksemaan ja tekemaan hyvin vahan lihaskuntoa. Juokseminen sisaradalla on aivan mahtavaa. Alusta tuntuu taydelliselta ja juoksu rullaa aivan eri tavalla ilmastoidussa tilassa kuin auringon paahteessa ulkona tai juoksumatolla. Lisaksi juoksurata kiertaa monitoimisalia kerrosta ylempana eli juostessa voi seurata, kun muut pelaa. Laitan nyt enemman kuvia ja vahemman tekstia.On the Rocks

Muutama muukin oli saapunut paikalle katsomaan On the Rocksia. Etualalla Tobi, joka haluaa On the Rocksiin.

Kristina ja Malin saapuvat paikalle vasta konsertin jalkeen. Tobi kertoo Malinille (keskella) vitsia ja Kristina nauraa, koska vitsi oli tosi hyva. Oikeasti vitsi oli huono, koska me ei osata vitsailla englanniksi.

Ma todistan, etta mun kassissa on urheiluvaatteita. Mita muuta siella muka voisi olla? Suklaapatukoita ja Ben&Jerrys.

Sitten surullisiin juttuihin. Vaihdossa olleet kaverit varoittelivat ennen mun lahtoa, etta itku voi tulla paikanpaalla tai muuten vaan koti-ikava. Mahan herkistyn aika helposti. Hahaa, ma valehtelin. Ma herkistyn todella helposti. Tunnustan itkeneeni kerran aamu-uutisten takia ja joka kerta, kun katson Gladiatorin. P.S. I love you on kans aika varma. Viikko ennen tanne tuloa sain tipan linssiin joka paiva, ihan vaan siita onnesta, etta mulla on niin ihania ystavia. Hihii. I <3 you guys. Taalla ollessa en kuitenkaan ole herkistynyt, kunnes tanaan... Tana aamuna oli ensimmainen kerta, kun mulle tuli tippa linssiin. Tipatus kesti ehka alle minuutin, mutta todisti, etta olen edelleen oma itseni. Sain nimittain tietaa, etta siskoni ei paase toiden takia mun luo joulua viettamaan. Joulu on mun lempijuhla ja meilla on jouluisin aina superhauskaa ihan vaan oman perheen kesken. Milta joulu tuntuukaan, kun en ole siskon kanssa samassa paikassa emmeka vieta joulua yhdessa. En osaa edes kuvitella. Mulla on kolme kuukautta aikaa totutella ajatukseen. :'( Mulla on sua jo valmiiksi ikava sis, vaikka me kohta nahdaankin. Tana iltana hengailen varmaan kotona Allisonin ja Allisonin aidin kanssa. Ja Kristina pamahti just minuutti sitten tanne. :) Kram.

7 comments:

 1. voi murunen, ikävä juttu toi ettei julia pääse:(( halauksia! ja kyllä te pian näätte!
  kattelin noita On the Rocksin videoita, kuulostaa hyvältä! oispa hauska jos ehittäs käydä kattomassa niitä sillon maaliskuussa, jos ne sillonki esiintyy:) me ollaan muuten suunniteltu vähän jo jotain katjan kanssa sille parille päivälle kun tullaan ja kun sulla on vielä koulua. voitas nimittäin käydä kuntosalilla, kun gogo kuuluu IHRSA-ketjuun ja siten voidaan saada vierailijapassit yhteistyösaleille. eugenessa on kolme yhteistyösalia:D jejee!
  mutta älä emma itke siellä suotta ikävään, me kaikki täällä ollaan olemassa kun tulet takaisin<3

  ReplyDelete
 2. Moikka honey, ne esiintyy joka perjantai campuksella ilmaiseksi eli paastaan varmasti katsomaan, ellei lahdeta reissaamaan jonnekin aiemmin. Hyva, etta teilla on suunnitelmia. Mulla saattaa kuitenkin olla vapaata, joten liityn teidan seuraan sit, jos nain on. Te voitte myos saada vierailijapassit mun salille campukselle, jos haluutte nahda missa ma reenaan. :) Kiitos ihuna. <3 Mulla on talla hetkella enemmankin kauhu siita, mita teen kun mun pitaa tulla takas Suomeen. ;)

  ReplyDelete
 3. Ai niin, Las Vegasiin sais lennot 200 eurolla. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto. Lentamalla paasee tietty halvemmalla, mut sit paikan paalla tarvii vuokrata auto kuitenkin. :) Kuinka paljon teilla on matkakassassa? :)

  ReplyDelete
 4. Viela lisainfoa Las Vegasista, suora ajo on noin 16 tuntia. Rannikkoa pitkin vois ajaa maisemareittia, Californian kautta. Kestaa kauemmin, mut sit vois poiketa matkan varrella San Franciscossa ja jatkaa Nevadan puolelle siita. Las Vegasista on parin tunnin ajo Crand Canyinille. Matkalla on tietty muutakin nahtavaa. Death Valley national park on lahella kans. :) Toinen suuntimavaihtoehto olis pohjoinen eli Portland, Seattle ja Canada. Portlandissa kaydaan joka tapauksessa paivaretkella, mut Seattleen ajaa 5-6 tuntia. Kertokaa etukateen jos haluutte shoppailla ja mita, niin tiedan minne vien teita. ;)

  ReplyDelete
 5. Heippa ihuna! <3

  Tuli itku ja ikävä kun luin tekstiä.. aikuisena oleminen on ihan tyhmää kun ei voi tehdä mitä oikeesti haluaisi. mutta vietetään ihana loma nykissä ja kesällä uusi joulu! OOT TOOOOOSIII RAKAS! Nauti eugenen syksystä ja skypetetään taas pian. Ja ihan kohtahan me jo tullaan. Hali sis.

  (Ja ihan vaan selvennykseksi Tuijan tunnuksilla hänen tietämättään kirjotti Julia ;)

  p.s monta yhteistä joulua edessä

  ReplyDelete
 6. Ela muuta sano. Ma mietin millainen hetki tulee, kun sa lahdet yksin Suomen koneeseen ja ma ja Tuija Eugenen koneeseen. Apua! Olet raksu. <3

  (Arvasin.)

  ReplyDelete
 7. Koitan nyt vastata lyhyesti ja ytimekkäästi esittämiisi ideoihin. eli
  - joo voidaan tulla myös sun salille! se ois tosi hienoo! ja en ihan tajunnu, kauhu siitä kun tuut takas? ai että jää kauhee ikävä jenkkeihin?:')
  - mulle on ihan sama mennäänkö vegasiin autolla/koneella. toki autolla voitas saada enempi irti noista maisemista. ja se ois enempi seikkailu! toki mä en siihen rattiin koske ja katja on varmaan samoilla linjoilla, eli sulle varmaan napsahtais kuskin nakki, sooorii!:D mutta toki pysähdeltäis paljon. ja mun matkakassa tällä hetkellä on varmaan 300e. woohoo.
  - mulle riittää jos lähetään eugenesta etelään, ei välttis tartte seattleen mennä kun sinne kerta kestää. ellei sitten olla tosi tehokkaita. portlandissa vois viettää shoppailupäivän, ainaki varmaa jumppavaatteita on ostoslistassa. lista varmaan kasvaa tässä puolessa vuodessa vielä paljon...:D
  ja nyt makoileen, pirkan hölkkä suoritettu, samalla ajalla ku viimeki vuonna! mut nyt käytiin viel pari kertaa vessas ja otettiin puurotkin matkalla, tai vellit mitä ne nyt oli (nam<3). jes!

  ReplyDelete