Friday, March 9, 2012

Sushi and Wasabi

Eilen oli oli naurettavan lammin paiva. Kirjoittelin blogia ja vaitin opiskelevani. Eipas me opiskeltukaan, vaan lahdettiin nurmikentalle nauttimaan auringosta. Malin ja Kristina tekivat voimistelutemppuja ja opettivat minua. Lopulta me vain makasimme auringossa ja nautimme lammosta. Illalla hemmottelimme Kristinan kanssa itseamme sushilla. Mina todistin taas kuinka sivistynyt olen. Ensinnakin, en ole syonyt sushia ravintolassa koskaan. Toiseksi, en tieda milta maistuu wasabi. Katselin vihreaa tohnaa ja totesin, etta nayttaa ihan guacamolelta. Maistanpas tata lusikallisen. Kantapaan kautta on opittava, etta tulistahan se on. Go Emma!  Illallisen jalkeen painelimme Agate Alleyhin viettamaan iltaa.


I've still got my yoga moves.


But these girls got something way better. Ruotsalaiset.

Malin has three legs.

Kristina.

Malin.


Sushi for Dinner!

Look mum, I'm eating raw fish. :D

Tanaan oli yhta lammin saa kuin eilen. Talla kertaa ryhmatyo pakotti minut istumaan kahvilassa, nena koneessa kiinni. Kavimme Sweet Lifessa syomassa kakkupalat ja Misossa sushilla taas. Nom nom nom. Illan hengasin ystavan luona ja sain pidella kaarmetta kadessani. Enpas ole moista tehnyt ennen. Nyt venyttelen ja menen nukkumaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 comments:

  1. Voi ihana Emma! Siellähän on jo ihan melkein kesä, kyllä kelpaa. :) Toivotaan, että Suomen lumet sulaa siihen mennessä, kun tuut takas. Puss & kram!

    ReplyDelete
  2. Moi ihanainen! Toivon niin, en edes tajunnut, etta talvi on kohta ohi. Haleja ja pusuja takaisin!

    ReplyDelete