Tuesday, July 3, 2012

Koti ja tyotarjous

No niin. Loysin uuden kodin itselleni aivan ihanasta puutalosta, lahelta yliopistoa. Talo on kadulla, jolla ovat mielestani Eugenen kauneimmat talot. Minun kotini ei ole aivan yhta hienostunut kuin sen vieressa olevat, koska se on vuokratalo. Olen lenkilla ollessani ihastellut naapuritaloja. Kerron lisaa jahka muutan. Lisaksi tyopaikkani kiipeilyseinalla varmistui, silla rock wall manager ja opettaja Dan antoi tanaan minulle tyotarjouskirjeen. Jes! Olen apuna hanen kiipeily 1 kurssilla kesan. Kurssi on kolmesti viikossa ja osanottajia on yhteensa yhdeksan. Jaamme aina kurssin jalkeen kiipeilemaan, eli olen kiipeillyt nyt viisi paivaa putkeen. Huoh! Dan on kiipeillyt koko ikansa ja nuorempana han kiipesi 5.13, mika on erittain kunnioitettavaa. En tieda ketaan kiipeilyseinalla, joka olisi yhta kovalla tasolla.

Huomenna on itsenaisyyspaiva, 4th of July. Miten mina vietan itsenaisyyspaivaa? Ilmoittauduin juoksemaan 10 kilometrin juoksun. Se on nimeltaan Butte to Butte eli Spencer kukkulalta Skinner kukkulalle. Illalla grillaamme ja menemme katsomaan ilotulituksia. Nyt lahden Papa's Sole  Food -ravintolaan tapaamaan Malinia ja paria muuta kaveria. Loppuviikosta on taas tiedossa kiipeilyreissu. Jepujee! Haleja nappulat!

3 comments:

  1. Heippa hupsukka.
    Onnea uudesta kodista ja työtarjouksesta! Koska se sun työharjoittelu alkaa vai joko se on alkanu?

    Hyvää itsenäisyyspäivää! Tuu pian kotiin. <3

    ReplyDelete
  2. Hei huippu juttu että sulla on nyt töitä ja kolmas koti! Jee! \o/ Monenko kanssa tällä kertaa pääset asumaan ja millaisia tyyppejä ne on, tiedätkö?

    <3

    ReplyDelete
  3. Kiitos! Ei ole harjoittelu alkanut viela, varmaan ensi viikolla. Tiedan sen verran, etta mulla tulee olemaan yksi kamppis (normaalisti talossa asuu nelja tyttoa) ja ehka kolmas kesan lopussa. Mina jaan alakerran ja pesuhuoneen yhden tyton kanssa. En ole tavannut hanta viela, mutta tapaan ensi viikolla. :) Tytto, joka vuokraa huoneensa on todella mukava. Haleja puput!

    ReplyDelete