Wednesday, August 15, 2012

Kesakurpitsa

Minun kamppikset ovat innokkaita viherpeukaloita, mika passaa minulle. Saamme tuoreita vihanneksia joka viikko Urban farming -kurssilta ja kohta myos omasta pihasta. Ella saapui kiipeilykurssille eilen jattilaiskesakurpitsan kanssa. Kiipeilykurssit loppuivat. Tein kekseja viimeiselle tunnille. Kaikilla oli ilmeisesti hauskaa kurssilla, silla opiskelijat eivat meinanneet millaan lahtea kotiin ja kiitoksia sateli meidan ohjaajien niskaan. Muutama opiskelija tuli henkilokohtaisesti kiittamaan minua avusta. Minulle meni kieli ihan solmuun, kun en osannut odottaa moista. Tuli hyva mieli. Illalla "raahasin" kamppikseni kokeilemaan kiipeilya ulkosalla, Skinner Buttella. Nyt laittaudun ja mene toihin. Kylla, toihin. Haleja!

Opetin Marylle miten laskeudutaan
Mittakaava


5 comments:

 1. Töihin Emmu, töihin! Jee, vihdoin! ^__^ Millainen oli eka (?) päivä? :)

  ReplyDelete
 2. Jee, eka paiva oli tosi kiva! Mulla on oma tyopiste ja saan paattaa tyoajat itse. Olen palaveerannut tyotehtavien tiimoilta kv-toimiston vakea ja kaikki ovat todella mukavia. Talla hetkella kayn lapi kv-orientaation tutoreiden/leadereiden koulutusmateriaalia ja tarkistan, etta kaikki tasmaa. Sitten luon nettisivut yhteen toiseen projektiin liittyen ja autan tutoreiden hankinnassa ja yleisessa kommunikoinnissa. Olikohan tuo nyt tosi epaselvasti sanottu. :)

  ReplyDelete
 3. Eikä, löysin sun blogin taas piiiitkästä aikaa ja oon ihan fiiliksissä etenkin tuosta urban farming-kurssista ja teidän kesäkurpitsasta! :D Ja onnittelut kun oot jaksanut todella ahkeraan postailla tänne juttuja. Kivaa iltalukemista tänne Tarzaniaan. ;) Täällä en ole nähny noin hurjia kesäkurpitsoja mutta avokadot on ISOJA ja mangot on vieneet mun sydämen. Mitkä sun syksyn suunnitelmat on, koska sulla on lento Suomeen vai onko vielä? Tässä vielä elättelen toiveita, että nähtäis Nykissä. :b Helteinen halaus! T. Lotta

  ReplyDelete
 4. Mukavia työpäiviä muru!<3 Mulla alkaa ylihuomenna mun työharjoittelu, jännittää jo!

  ReplyDelete
 5. Tsemppia tyoharjoitteluun Soilu! :) Toivottavasti on ollut kivaa!

  Lotta, kiva kuulla! Joo, ihanaa kun on oma piha ja omat vihannekset.

  ReplyDelete