Sunday, June 2, 2013

Viikonloppu Eugenessa

Torstaina tein kanelipullia Hannahin, Allanan ja Sannan kanssa. Perjantaina olin kämppisten kanssa nuorten taiteilijoiden (200 kandi- tai maisterivaiheen opiskelijaa) taidenäyttelyssä. Maryn ja parin muun tutun töitä oli esillä. Lauantaiaamuna menin columnseille ottamaan kuvia kiipeilykurssista, johon Sanna ja Richard osallistuivat. Ohjaajat ovat tuttujani, joten minut värvättiin hommiin. Lainasin valjaita ja varmistelin kurssilaisia pari tuntia. Lounastin kämppisten kanssa Off the Wafflessa. Vohveli pekonilla, vaahterasiirappivinegretellä, mansikoilla ja vuohenjuustolla. Nam. Sitten lauantaimarkkinoille maistelemaan mansikoita, jäätelöä ja juustoja. Nom taas. Kotona nukuimme päikkärit. Todella jännää.

Perjantai-ilta, odotetaa, että saadaan porukka kasaan

June ja Rachel tutkii töitä

Eksyn vähän raiteilta, mutta kerron kuitenkin. Kaikilla on kauheat allergiat, koska Eugenessa on pahin siiteppölyesiintymä koko Amerikassa. Tsekatkaa pollen.com. Se punainen keskittymä on Eugene. Illalliseksi minä, June ja Mary teimme risottoa ja tiramisun. Sitten ajoimme Mt. Pisgah -puistoon ja haikkasimme huipulle katsomaan auringonlaskua. Täydellistä. Eugene joogastudiolla on tänään hyväntekeväisyystapahtuma, jonne menen Maryn kanssa. Eipä muuta.

Haleja sinne! :)

Minä lähdin tiramisukeksihakureissulle. Löytyvät aasialaismarketista, missä myydään myös salmiakkia ja Marie-keksejä.

2 comments:

  1. Aika hyvä hyppy allergioista ruokaan. No mutta, aiheen vaihto ruoalla on aina hyvä! ^_^ Tuliko sulle pahat allergiat?

    ReplyDelete
  2. Joo, silmät kutisee koko ajan. Kuulemma kestää kuukauden. Aaaargh. Ja syön kahta eri lääkettä. Eron huomaa heti, kun astuu ulos. Möh. :P Onneksi kiipeilypaikat on aavikolla.

    ReplyDelete