Sunday, October 23, 2011

Cougar hot springs

Tanaan oli kuumien lahteiden vuoro. Ajoimme Eugenesta koilliseen, kohti Willamette national forestia. Ajomatka oli huikea, silla ruska on juuri alkanut ja tieta reunustavat keltaiset korkeat lehtipuut. Loppumatka taittui tekojarven vartta pitkin. Pysahdyimme padon kohdalla napsimaan kuvia. Huikeat maisemat jalleen kerran, en voi muuta sanoa.

Cougar reservoir

Padon toinen puoli

Itse kuumille lahteille matkataan patikoimalla 0,5 km metsan siimekseen. Perilla odotti viisi kuumaa pulikointipaikkaa ja paljon alastomia hippeja. Just what we were expecting. Hippikulttuuri on vahvasti osa Eugenea ja kuumien lahteiden suosio on yksi hyva esimerkki tasta. Me kainot eurooppalaiset pitaydyimme uikkareissamme. Vesi oli niin kuumaa, etta en voinut istua uppeluksissa kovin kauaa. Lampotila vaihtelee 95-110 F eli 35 C ylospain. Rentouttavuusaste sama kuin saunassa.  Silmani eivat meinanneet pysya auki kotimatkalla; varsinkin kun autossa soi William Fitzsimmons.

Morrimoykkymetsa

Hot springs and the naked hippies

Olen onnellinen, koska luulin hetken olevani saunassa.

 
Ketka ei kuulu porukkaan? No ne joilla on uikkarit.
Mun hiukset nayttaa tolta, kun tuun takaisin Suomeen.

Kauniita maisemia paluumatkalla

Pyyhenaiset ja vesiputous

Keltainen ruskapilkku keskella vihreaa metsaa

Nyt kirjojen pariin. Ensi viikolla on kaksi midtermia. Lisaksi otan osaa Pac-fitness challangeen, joten mun on urheiltava mahdollisimman paljon ensi viikolla. Tama Pac-12 on lansirannikon yliopistojen valinen leikkimielinen kilpailu. Yliopisto, joka keraa eniten urheilupisteita, voittaa. Pisteita keraavat opiskelijat, urheilemalla. How fun is that! :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 comments:

  1. Aivan ihanan näköistä! Kuva "Hot springs and the naked hippies" toi mieleen ihan jotkut lahkolaiset, jotka asuu metsässä täysin eristyksissä muusta maailmasta. :)

    Saitko hei ajaa autoa? Vai oliko tää se reissu kun sun piti sitä kokeilla?

    Miss u. <3

    ReplyDelete
  2. Me voidaan menna tonne, koska ajomatka on vaan tunnin verran. :) En ihmettelisi, vaikka tuo mielikuva pitaisi paikkansa.

    Tama ei ollut viela se reissu, mutta ajaminen ei ole taalla vaikeaa. Automaattiin pitaa vaan tottua taas, mutta muuten liikenne on asiallista.

    Miss u too. :)

    ReplyDelete