Monday, October 10, 2011

Juoksutekniikasta

Juoksukurssi on aivan mahtava! Ma olen jolkotellut epamaaraisen saannollisesti viimeiset 10 vuotta silla mentaliteetilla, etta juoksu ei ole tekniikasta vaan kunnosta kiinni. Jalkaa vaan toisen eteen, niin kylla se siita. Emma, ei nain. Juoksu on tekniikkalaji. Mun piti matkustaa toiselle mantereelle, jotta sain sisaistettya taman faktan pieneen paahani. Oikealla tekniikalla voin siis juosta pidemmalle, vaikka kuntoni ei muutoin riittaisi. Lisaksi saastyn rasitukselta ja vammoilta. Tadaa. Ei tama ole mitaan rakettitiedetta.

Kuten jo aikaisemmin kerroin, me juostaan kadulla. Suomessa ma puikin metsapoluille lyhinta mahdollista reittia, koska mun jalat ei muka kesta asfalttia. Tanaan opin, etta oikealla tekniikalla asfaltin aiheuttamista vaivoista paasee eroon. Ei enaa penikoita! Jee! Tahan mennessa olen siis oppinut varmistamaan oikean juoksuasennon, kayttamaan painovoimaa hyodykseni juoksussa ja valttamaan saarien rasitusta. Ma taidan tulla juosten takaisin Suomeen ens kesana! Nyt pikaiset muistiinpanojen kertaukset ja luennolle. Luennon jalkeen menen kiipeilemaan ja illalla syon purkin jaateloa. Mukavaa arkea. :) Have a good one!

6 comments:

  1. Mä oon kyllä aika kateellinen. Jos otan juoksulenkkarit mukaan niin opetatko mut juoksemaan? PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIS.

    P.S Meinasitko vielä osallistua Eugene-maratonille?:)

    ReplyDelete
  2. Joo, todellakin opetan! :D Eika tarvii ees lenkkareita, voidaan tehda tavallisilla tennareilla. Nain sulla on enemman tilaa tuliaisille sun matkalaukussa. ;)

    ReplyDelete
  3. Ps. Maratonista en ole viela varma. Puolikkaalle ainakin. :)

    ReplyDelete
  4. Oi että, tämä oli musiikkia korvilleni tai oikeastaan hunajaa silmilleni tai jotakin nättiä kuitenkin. Hih:D

    ReplyDelete
  5. Katotaan jos noilla nikseillä saisit mutkin juoksemaan ensi kesänä. Tarjoon kyllä siivet Hookissa jos näin käy! :)

    ReplyDelete