Friday, November 4, 2011

Kylyma!

Kylmyys palasi taas. Olen joka aamu tarkistanut saatilanteen mun koneelta. Suomessa on aina kylmempaa. Paitsi tanaan, hrrrr. Poljin aamulla Sundance natural foods -kauppaan ostamaan hedelmia ja ruisleipaa. Mutta mika kauhistus mua odottikaan. Ei ruisleipaa! Ei limppua, eika sita toista, jonka nimea en muista. Ostin korvikkeeksi tumminta vaaleaa leipaa mita loysin seka lohdukkeeksi Pandan lakua. Mulla on ollut viime aikoina kauheita jalkiuunileipahimotuskohtauksia, enka tieda mita niille pitaisi tehda. Vaalealla leivalla ne eivat mene ohi, sen voin kertoa.

Illalla kavimme Allisonin kanssa shoppailemassa Buffalo Exchangessa. Liikkeessa myydaan kaytettyja, hyvakuntoisia merkkivaatteita. Ostin North Facen fleecepuseron ($22), Patagonian fleeceliivin ($30) ja Hollisterin valkosiniraidallisen neuletakin ($19). Allison oli kesatoissa kyseisessa liikkeessa, joten han osasi kertoa mita kannattaa ostaa. Puffalo Exchangesta siirryimme REI nimiseen urheiluliikkeeseen. Siella on vaikka ja mita. Urheiluvalineet ja -vaatteet ovat noin 30% edullisempia kuin Suomessa. Merkista riippuen tietenkin. Minun ostoslistani on pitka, mutta tyydyin talla kertaa ostamaan vain vaelluskengat ja repun. Paluumatkalla pysahdyimme Dickie Jo'siin hampurilaisille. Dickie Jo's on Oregonilainen hamppariketju ja miljoona kertaa parempi kuin makkari. Olen ehka kertonut paikasta aikaisemminkin. Ruisleipakaihoissani mietin, miten ihanaa olisi, jos saisin hampparin ruisleivalla.

Mina, hamppari ja ketsuppiarmeija. I <3 ketsuppi.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Mulla on tiedossa yllattaen opiskelua. Paatin jo melkein tosissani, etta otan seuraavassa periodissa vain kaksi varsinaista kurssia ja 5-6 PE-kurssia. Mun silmat vaantyy viela kieroon tasta lukemisen paljoudesta. Akateeminen  vapaus on paljon kivempaa. Nyt unimaille, etta jaksan ahkeroida huomenna. Hugs!

Ps. Jos kiinnostaa taman paivan polttavin uutinen, tsekatkaa tama. Surffaaja meinaa joutua ryhavalaan ruuaksi Californiassa. 
http://www.grindtv.com/outdoor/blog/30915/lunging+humpback+whale+nearly+swallows+up+surfer+kayaker/.

2 comments:

  1. Nomnom, ketsuppiarmeija:D
    Hyvät hinnat teillä siellä. Liityin tossa stadiumin jäseneks ja sain jonku -20% alekupongin. Menin sitten innoissani ettimään fleeceä, niin ainoa jonka olisin kelpuuttanut oli harmaa North facen fleece, 99e. Hmm. Jäi sitten kauppaan.
    Ostoslista jenkkilää varten edelleen siis vain kasvaa. :D
    Hyvää viikonloppua Emmalle! Ole reipas!<3

    ReplyDelete
  2. Fleecen aika olisi tietenkin nyt, mutta jos kestat talven ilman sita, niin osta taalta vaikka kaksi. :D ma olen todennut, etta nailla leveyksilla ja saaolosuhteilla fleece on vaan yliveto. :)

    Ma nain muuten viime yona painajaista. Olen huomannut, etta kun mulla on pikkupatteri paalla ja huoneessa on liian kuuma, ma naan unia. Tai siis muistan uneni. Tassa unessa olin vaihdossa Tanskassa ja sitten tulin kotiin ja myohastyin mun seuraavasta koneesta, koska olin menossa vaihtoon Amerikkaan. Hassua. En enaa muista yksityiskohtia, mutta se oli outoa. :D Ei kun muistanpas! Ostin kitaran ja soittelin sita ihan fiiliksissa. :D Ehka se ei ollutkaan painajainen... Halit! <3

    ReplyDelete