Thursday, November 17, 2011

The raccoon ate the chicken

Keskiviikko on takana pain. Luin aamun wilderness survivalia, kavin lounaalla Kristinan ym kanssa ja juoksin kurssilta toiselle. Juoksukurssilla harjoittelimme jyrkkien yla- ja alamakien juoksutekniikkaa. Juoksimme taas hautuumaalla, talla kertaa korkealla kukkulalla. Vetta satoi, mutta kivaa oli. Ylamaki juostaan kroppa kello kahteen tai kymmeneen suunnattuna eli sivuttain. Nayttaa holmolta, mutta lupaan, etta pohkeet sanoo kiitos. Jalat eivat menneet hapoille ollenkaan. Alamaki taas juostaan pienia pakiaaskelia hyvaksi kayttaen, jotta lonkka ei rasitu.

Keitto ja salaatti Rennie'sissa 4 euroa. Ihme, etta on noin mairea virne naamalla. Ja what's up with the silmapussit!?

Kiipeilykurssi loppui mun osalta tanaan, koska otan omaa lomaa ensi viikolla thanks givingin takia. Mainitsinkohan ikina, etta mun kiipeilykaveri Matze ei ole voinut kiipeilla kuukauteen. Ma jouduin varvaamaan Tobin, Allisonin ja nelja muuta vaihtaria kiipeilemaan, jotta mulle loytyisi kiipeilykaveri. Enaa tuolla ei tietenkaan ole valia, koska voin reenata yksinkin, mutta olishan se varmistaja kiva. Enivei, Matzen olkapaa on nyt niin pahassa kunnossa, etta han ei saa kiipeilla ollenkaan. Pitkaan aikaan. Huono juttu. Varsinkin, kun seka Allison etta Tobi lahtevat joulun jalkeen pois. Ho. Viikonlopun kiipeilyreissu vaihtui vaellusreissuksi Crater laken kansallispuistoon. Toinen vaihtoehto on shoppailu+clubing -viikonloppu Portlandissa. Naaah... I'll go with the hiking. :) Jos se nyt toteutuu. Sormet ristiin.

Meidan olohuoneen ilman lammitin hajosi muutama paiva sitten. Eli olohuoneessa on jokseenkin viilea ilma. Meinasin valittaa tasta vahan lisaa, mutta en voi, koska kuulin tanaan viela traagisemman tarinan. Kristinalla ja hanen kamppiksilla on kanoja. Vissiin kolme. Eilen illalla Kristina havahtui kanojen ulinaan. Kristina ja Co menivat ulos katsomaan mita on tapahtunut, mutta kanahakki oli tyhja. Pihan peralta pusikosta kuului rapinaa. He menivat lahemmaksi ja lopulta rapinan aiheuttaja loytyi. Ulina ja rapina lahtivat kanasta, jonka paa oli purtu puoliksi irti. Muita kanoja ei nakynyt missaan. Hirmuteon takana on pesukarhu(t). Kristinan talon alla asuu muistaakseni viisi pesukarhua. Only in Eugene. Onneksi yksi kanoista loytyi seuraavana paivana pihalta maleksimasta. Eli, mita sitten, jos joudun pitamaan karvarukkasia kadessa, kun syon aamupalaa. Meidan alakerrassa ei sentaan asu tappajapesukarhuja. Nyt nukkumaan, koska kello on 1.20 yolla ja mulla on aamuluento. Tassa viela muutama kuva mun opiskelunurkkauksesta Knight kirjastosta. Olen viettanyt tuon poydan aaressa suurimman osan ajastani viimeisen viikon ajan. Haleja rakkaat! :)


Mun poyta. Muut ei mahu.

Maisemat ikkunasta, mun villasukka, vahan saarta ja omena. Omena? Jep, en ole allerginen amerikkalaisille luomuompuille. How cool is that!


3 comments:

 1. Heips hani!

  Söin juuri aamupalaa (klo 12:30) ja luin samalla sun kirjoitustasi. Olin niin keskittynyt tekstiin, etten huomannut yhtään pirrastaneeni ruokaa ympäriinsä. Leivän päällä ollutta kurkkua ja paistettua kananmunaa löytyi pöydältä sieltä täältä. Kurkkua löytyi myös kahvista. Nom. Not.

  Huvittuneena täällä mietiskelin miltä näyttää kun juoksee mäkeä ylös ja alas kroppa kello kahteen tai kymmeneen suunnattuna. Varsinkin kello kymmenen näyttää varmasti hauskalta. Onneksi hajataittoiset silmäni bongasivat kuitenkin sanan "sivuttain", sillä aattelin heti vain etu- ja takakeno-asentoja. Oishan se voinut olla vähän hankalaa. Mutta onko tuo sivuttain-juoksu ihan siellä vain juoksukoulun salaisuutena (tai oli, kunnes paljastit sen)? Täällä kun ei ikinä näe esim. Kaupissa lenkkilijöitä juoksemassa sivuttain. Tai ehkä ne ei vaan kehtaa silloin kun muut näkee.

  Mulla on saattanut mennä nyt vähän ohi tai en muista; minne Allison ja Toby lähtee joulun jälkeen? Kuka sulle sitten tulee kämppikseksi? Palaako se tyttö takaisin, kenen tilalle menitkin? Vai mitä tässä nyt tapahtuukaan? Matatahä? Wooot? Minä oon ihan ymmyrkäisenä! o.O

  Mutta, nyt voisin jatkaa opparin aiheen etsimistä. Keksinkin jo yhden valtavan hyvän ja itseäni kiinnostavan aiheen, mutta toimeksiantajan puolelta se ei sitten onnistunutkaan. Asia kun ei vielä ole resurssien puuttumisen takia ajankohtainen. Hö.

  Ihanaa vaellusreissua sulle Emmuseni! Nauti täysin siemauksin! :)

  ReplyDelete
 2. Allison vaihtoon ja Toby kotiin? And its very cool! Enjoy! "A-haa!"

  Henri

  ReplyDelete
 3. Hei haniseni!

  Mua nauratti tuo juoksujuttu, kun tajusin etta tuonhan voisi ymmartaa juurikin noin. :D Ei se salaisuus ole, mutta todella jurkat maet on harvassa. Kolmosella on tosiaan kaksi makea, joissa tuota voisi kayttaa. Ehka emme vain ole tormanneet juoksijoihin, jotka kehtaavat/osaavat tuon tehda. :D

  Allison lahtee vaihtoon Bristoliin. Allisonin vanha kamppis Meredith tulee hanen tilalle. Tobin vaihtosopimus taas oli vain yhden periodin mittainen. Han yritti saada jatkoa, mutta ei onnistunut. Naa on mun laheisimmat kaverit taalla, joten onhan se vahan harmi. Mutta tietenkin kiva tavata uusia ihmisia!

  Harmi, ettei oppariahe ollut sopiva. Jatka etsintaa ja aamu-unia! :D Haleja!

  ReplyDelete