Wednesday, February 22, 2012

Running, Oregon and Rock Climbers

Istun maantiedon luennolla ja kirjoitan blogia. Minulla ei ole mitaan mielenkiintoista kerrottavaa, joten jaan pari kuvaa ja yhden linkin. http://www.dpmclimbing.com/climbing-videos/watch/shit-climbers-say. Olen oppinut englanninkielista kiipeilysanastoa ja tama video kertoo kaiken, mita kiipeilyseinalla kuulee. Se on niin naurettavan totuudenmukainen, etta repeilen sille uudestaan ja uudestaan. Lisapisteita tuolle "nayttelijalle", joka ei osaa naytella. Jotakuinkin kaikki, mita naette videolla, mina olen tehnyt/sanonut.

Toiseksi naita kuvakollaaseja on pyorinyt facebookissa viimeaikoina. Nama nelja ovat lahella sydantani. Nyt yritan keskittya luentoon. Nyt meilla onkin iclicker-kysymys eli minun pitaa vastata tahan kaukosaatimella. Kuvitelkaa, minulla on aina mukana kaukosaadin, jolla vastailen pistarikysymyksiin. Cool. :) Organisms that are capable of using carbon dioxide as their sole source of carbon are called... Ideoita?

Is it really? Jep.

Jep. :)

Tassa kuviossa on yksi vika, mina en asu Portlandissa vaan siella missa ensimmaisen kuvan mies asuu.


Tama on ehka paras. Tosin tuo Citibank-kuvan voisi laittaa minun kollaasissa kohtaan "what I think I do".

2 comments:

  1. Haahaa:D Noi kuvakollaasijutut on kyllä hauskoja:)

    ReplyDelete
  2. Joo, meinasin ehdottaa Katjalle, etta se tekisi tuollaisen Suomesta englanniksi. Minulle. Se on niin expertti noissa kuvajutuissa. :D

    ReplyDelete