Tuesday, February 28, 2012

Skiing and classes for the last term

Olimme eilen laskettelemassa lahella Eugenea. Ihan hassua, etta puolentoista tunnin ajomatkan paassa on Suomen talvi. Willamette pass on vaatimattomampi kuin Mt Bachelor, mutta silti parempi paikka kuin mikaan keski-Suomessa. Puuterilunta ja aurinkoa. Ihana sunnuntaipaiva. Matkan jarjesti Outdoor program. Automatka ja hissilippu olivat yhteensa 42 dollaria, mika tekee 32 euroa. Halpaa kuin mika!

Kaunista

Kaskadivuoria

Tanaan boulderointikurssilla oli huippuhauskaa, silla teimme rope swingeja. http://www.youtube.com/watch?v=4B36Lr0Unp4. Tahan kappaleeseen ei tulekaan muuta.

Mina valitsin tanaan kursseja viimeiseen periodiin. Valitsin jo kaikki PE eli physical education -kurssit. Ihan mahtava juttu tapahtui tanaan bouldering -kurssilla. Ohjaajani Dan opettaa kaikkia kiipeilyyn liittyvia kursseja. Kysyin hanelta, etta onko minulla mitaan mahdollisuutta paasta Liidikurssille, vaikka mulla ei ole vaadittavia edeltavia kursseja. Ensinnakin Vertical Rescue pitaa olla suoritettuna. Mina en voinut ottaa sita, koska en ole viela suorittanut Rock III. Rock III en voinut ottaa aiemmin, koska en ollut viela suorittanut Rock I. Hohhoijaa. Liidikurssilla opetetaan kiipeamaan asettamalla kiiloja/camuja halkeamien valiin.  Tata kutsutaan nimella trad(itional) climbing. Mina olen tehnyt vain sport climbingia, mika tarkoittaa, etta reitilla on valmiiksi pultteja, joihin jatkot laitetaan ja koysi viedaan. Asiaan, Dan antaa minun ottaa kurssin, koska osaan varmistaa ja liidata. Awesome!

Nyt nukkumaan, koska aamulla on taas juoksua. Ja sadetta. Haleja ihunat!

4 comments:

  1. Ei vitsit kuin huikeelta toi rope swingays näytti!:D

    ReplyDelete
  2. Haluatko kokeilla, voidaan jarkata sellaiset! :D Vitsi.

    ReplyDelete
  3. En makaan ehka... Jos joku laittaa koydet ja hoitaa turvallisuuspuolen, niin sitten. :)

    ReplyDelete