Saturday, October 1, 2011

Crater Lake is amazing

Olimme tanaan Crater Laken kansallispuistossa Daven, Lindan, Malinin ja Iidan kanssa. Paiva oli aivan mahtava. Matka Eugenesta paakallopaikalle kesti noin 2,5 tuntia. Pysahdyimme matkalla Salt Creekin vesiputouksella. Kahden tunnin ajomatkan aikana sankka ja korkea havumetsa (Twin Peaks/Twilight) muuttui Suomen lappia muistuttavaksi kelometsaksi (Napapiirin sankarit ilman lunta). Oregonin luonto on todella kaunis ja Crater Lake on henkea salpaava naky. Se sijaitsee 6,4 km meren pinnan ylapuolella. Korvatkin meni lukkoon matkalla. Se on seka maailman korkeimmalla sijaitseva etta Amerikan syvin jarvi. Syvin kohta on 594 metria. Lounastimme paikanpaalla ja paluumatkalla pysahdyimme jalkiruualle joen varrella sijaitsevaan tunnelmalliseen hotelliin. Tassa muutama kuva, lisaa facebookissa.

Salt Creek Falls
Crater Lake National park


Ihan ok maisemat

Ihan ok kaide istua

Ihan okt sipulirenkaat. Hook saa haveta.


The chipmunk joka...
...soi liikaa. Katsokaa noita poskia. Tuli vahan Emma mieleen. :)


Lisaa ok maisemia

Piirakka 1 - Emma 0


Lopuksi viela Kristinalta saamani kuva meidan poppoosta. Tassa on suurin osa mun cooleista kansainvalisista ystavista. Kuva on otettu pari viikkoa sitten Marcin luona. Han asuu neljan amerikkalaisen tyton kanssa ja kamppa hienoin tahan asti nakemistani. Tosin ma en suostuisi asumaan neljan tyton kanssa, joten en ole kade. :D Poppooseen kuuluu tata nykya myos mun roomie, Allison.

Ylhaalla vas. Malin, Matz ja Andrej. Alhaalla vas. Marc, daa, Sven ja Markus. Keskipotko: Kristina. Tobi ja Matze eivat olleet paikalla.

Kamppikseni Allison. Han on aivan ihana. Niin ku miekii. Haha.

Nyt on siis lauantai-ilta ja kello nayttaa 22.50. Keittelin tossa itelleni iltapuurot ja oottelen, etta se jaahtyy. Hengailen hetken Allisonin ja hanen aidin kans ja painun sit petiin. I'm going totally wild and grazy in America! Pirkan holkka olis huomenna, mutta sattuneista syista en paase osallistumaan tana vuonna. Pitakaa typyt kivaa! Elkaa kompastuko juurakkoon. Ja mika tarkeinta, elkaa juosko sen puuropisteen ohi. Haleja pallerot ja mukavaa sunnuntaita.  :)

5 comments:

  1. Wauh, mitkä maisemat! Ja muutenkin oikein mainiota vaihtarielämää. :] Take care, hugs.

    ReplyDelete
  2. Ela muuta sano. :) You too! Hugs <3

    ReplyDelete
  3. kaks juttuu: ehkä herttasin orava mitä oon nähny ja allisonilla on kivat lasit. sano se sille niin sitten se ei niin paljon hermostu kun kaks suomalaista kälättävää naista valtaa teidän residenssin.

    :D:D

    ps. olit aatoksissamme tänään hölkässä. puurot oli hyvät ja nyt voittajafiilis:) jee!

    ReplyDelete
  4. Mulla on oravasta noin 15 kuvaa, se oli mahtava kun se vaan soi ja soi ja soi. Kerron Allisonille. Tosin han lahtee vaihtoon kevaaksi, joten ette valitettavasti tapaa. :( Allisonin kaveri asuu mun kans sit. Mut molemmat tytot on tosi rentoja. Ei huolta. Me ollaan majoitettu mun vaihtarikavereitakin jo. :)

    ReplyDelete
  5. ainiin ihan unohdin! voivoi. no mutta eiköhän se toinenkin tyttö meidät hyväksy. :D:D

    ReplyDelete