Wednesday, June 6, 2012

Arkea

Sain taas palautetta, etta en ole paivittanyt blogia. Tulin siita hyvin iloiseksi, koska se tarkoittaa, etta ystavat kayvat vilkuilemassa taalla. :) Tassa muutama kuva Eugene-arjesta. Olen kaynyt ahkeraan aamupalalla Humble Bagel -leipomossa, koska heidan rinkulat on todella makoisia. Luen New York Timesin joka aamu, mika on aarimmaisen mielenkiintoista. Tana aamuna lehden keskimmainen kansijuttu liittyi kiisteltyyn jalkiehkaisypilleriin. Kun nama keski-ikaiset papat taalla eivat paase yksimielisyyteen siita, onko jalkiehkaisypilleri abortti vai ei. Okei. Siinahan kiistelevat sitte. Kaksi muuta kuvaa ovat lauantaimarkkinoilta, missa olin Malinin kanssa. Han halusi ostaa tuliaisia ystavilleen.

Bagel at the Humble Bagel
Tinkeliharavoista kasikoruja

Ja sormuksia

Enaa viikko ja kaikki lahtevat omille teilleen. Mina saatan lyottaytya Kristinan ja hanen ystaviensa seuraan viikoksi, silla he lahtevat road tripille. Minun on oltava takaisin Eugenessa noin 26. paiva, koska kiipeily 1 alkaa ja haluan opettaa sita. Harjoittelu alkaa heinakuun alussa. Haluan seuraavaksi matkustaa Utahiin. Siella on Canyonlands National Park ja Zion National Park. Loistavat tradikiipeily- ja vaellusmestat. Lottovoittoa odotellessa. Nyt opintojen pariin. Haleja!

2 comments:

  1. Minä käyn joka päivä kattomassa oletko päivittänyt, mutta en ole sitten viittinyt sinua ahdistella jos tai kun et ole jaksanut:D Mutta siis kannustan päivittämään ahkerasti, on aina ihanaa kun on tullut uusi postaus<3

    Tinkeliharavoita eli siis haarukoita, otaksun?:D Ihania! Ostitko ittelles mitään? (sormukset taisivat fb:n mukaan olla liian pieniä.. vaikea kuvitella!)

    Miten sulla on kiipeilyn opettaminen menny? Onko toi kiipeily 1 jo jotenkin vaativampi kurssi? Pääsetkö ihan opettaanopettaan vai oletko joku co-opettaja?

    Haleja muru<3

    ReplyDelete
  2. Moiiii Soilu! Mua saa vapaasti hatistella, jos paivityksia ei nay. Heheee... :) Joo, tinkeliharava on Pienesta merenneidosta! En ostanut itselleni mitaan, mutta Malin loysi tuliaisia. Sormukset oli liian pienia mun nakkisormille. Lasten kokoa.

    Kiipeilyn opettaminen oli mahtavaa! Haluan ehdottomasti jatkaa hommaa Suomessa. Olin siis apuopettaja. Meilla oli vastuualueet ja opetettiin vuoron peraan juttuja. Varsinainen ohjaaja lisasi, jos me unohdettiin jotain. Sain tosi hyvaa palautetta, joten olen apuopena kesallakin, jotta saan enemman kokemusta hommasta. Eli olen ihan vaan co-ope. Voin sitten opettaa Suomessa ilmaiseksi kaikki jutut mita olen oppinut omilla kiipeilykursseillani. Lisaksi olen saanut yksityisopetusta kiipeilyopeltani tietty. Niin kuin tekin. ;) Wihuu!

    Haleja pupu <3

    Haleja takaisin!

    ReplyDelete