Thursday, June 7, 2012

Dead week and the 5.11ish finger crack project

Tanaan oli minun viimeinen luento Oregonin yliopistossa. Tata eli periodin toiseksi viimeista viikkoa kutsutaan nimella dead week. Ilmeisesti opiskelijat on kuoleman partaalla ennen lopputentteja, jotka ovat sitten viimeisella viikolla. Taman viikon pitaisi siis olla erittain stressaava. Nah, mina stressaan vain minun viisumiani, jota ei ole vielakaan jatkettu. Siina on tarpeeksi yhdelle paalle. Kohta on puoliyo. Mina paatin vakaasti hoitaa opiskelut "kuoleman viikon" perinteita kunnioittaen. Tama tarkoittaa, etta istun kirjastossa ja uhraan youneni kirjoittamalla tutkimusta lapi yon. Yleensa en moiseen sorru, mutta kun kirjasto on avoinna yota paivaa ja kaikki muutkin opiskelijat ovat taalla niin mina sitten tyhmana perassa. Ei vaineskaan. Menen kotiin kahden maissa tai kun alkaa nukuttaa.

Kattokaa ketka siina on! Tampereelta!

Ajattelin, etta tahan ei nyt laiteta mitaan kiipeilysta talla kertaa mutta hahaa, laitan sittenkin. Minun kiipeilyprojektini on talla hetkella tuo finger crack, joka nakyy tuossa ylapuolella kuvassa, mattojen edessa. Se on 5.11-12, riippuen sormista. Olen yrittanyt kiiveta sita aika ajoin viime syksysta asti. Kolme viikkoa sitten sain ensimmaista kertaa jalkani irti maasta. Nelja paivaa sitten kiipesin ensimmaista kertaa ensimmaisen osuuden eli noin 1/4 koko matkasta ilman varmistusta. Uskomatonta. Tosin ruhjoin sormeni kaikessa innostuksessani niin pahoin, etta nyt on pidettava viikko taukoa. Tuonne ei siis mahdu kuin sormi ja kengan karki. (tasta naisesta otan mallia http://www.highinfatuation.com/blog/tips-for-tips-how-to-climb-finger-cracks/) Alan kohta pitaa ihan vain kiipeilyaiheista blogia...

5 comments:

  1. Jihuu, Soile ja Katja on kuvassa:D Voi noita aikoja. Olet muuten muuttanut otsikkosi 'jäi Amerikkaan'. Mitä ihmettä, ei saa pelotella! Tsemppiä uuteen kiipeilyhaasteeseen ja tenttiviikolle!:) Tökstöks kommentointi, ole hyvä.

    ReplyDelete
  2. Heheheheheheheeeee... olit tarkkasilmainen! :D Aattelin, etta se kuulostaa hauskalta, mutta ei se sit ehka niin hauskalta kuulostakaan. Arvaa mita! Ma aina julistan, etta ei meinaan vaikuta kahvi mun uniin. Noh... paivitin blogin noin kolme ja puoli tuntia sitten. Ja kerroin juoneeni saavillisen sumppia. Kello on nyt melkein puoli nelja enka ole vielakaan unten mailla. NIIIICE! Taitaapi asia olla niin, etta Emma ei ole yli-ihminen vaan ihan normaali ihminen. Kiitos. Toks, toks.

    ReplyDelete
  3. Kommentti tuohon sun kahvikommettiisi Emmu:
    Ehkä ne on kerrankin antaneet sulle kofeiinista kahvia(viitaten automatkaamme Yosemite National Park - San Francisco). ;)

    ReplyDelete
  4. Heheheheh! Well put Katja! :D Ihme homma. Sain lupulta unen paasta kiinni. Ja herasin nelja tuntia myohemmin. Eli niin kuin nyt. :)

    ReplyDelete