Tuesday, November 1, 2011

Taksi halpa, gallona tyhma

Ensin vahan sivistysta. Taksilla matkustaminen on, ainakin taalla Eugenessa, edullista. Aloitusmaksu on $4 vuorokauden ajasta riippumatta. Maksoimme Allisonin kanssa yhdesta matkasta kaupungin toiselle laidalle $8 (6,8 euroa). Lansirannikolla bensa on kalleinta. Sen hinta pyorii $3,6 hujakoilla per gallona. Mista seuraa loistava aasinsilta lempiaiheeseeni eli mittayksikoihin. Gallona on noin 3,786 litraa. Paitsi, etta se on nestegallona. Jos aines on kuivaa, gallona on noin 4,405 litraa. Eika tassa viela kaikki. Britit eivat suostu kayttamaan naista kumpaakaan. Heidan gallona on 4,54609 litraa. Ketaan ei varmaan yllata, etta gallonan tilavuus laskettiin alunperin kuutiotuumina. Itse kukin voi halutessaan aiheuttaa itselleen paansaryn laskemalla, mita bensan hinta on litroissa. Mina en moiseen alennu, koska kaytan tyhmaa pyoraani. Tai no, kayttaisin, jos takarenkaassa olisi ilmaa.


Tasta mina pyorailen joka aamu, paitsi tanaan kavelin. Argh.

Kavelin, sattuneista syista, tana aamuna luennolle. Nappasin kahvin tapani mukaani Fish Bowlista, joka sijaitsee matkan varrella EMUssa. EMU (Erb Memorial Union) on erikoinen rakennus, sokkeloinen ja taysin erilainen kuin muut rakennukset campuksella. Rakennuksessa on paljon opiskelujarjestojen tiloja, kahviloita, ravintoloita, kauppa, ja tietsikkaluokkia. Suosikkipaikkani on olohuoneen tyylinen halli, joka on taynna nojatuolia ja sohvia. Harry Potter -fiilista lisaa suuri takka, joka oli sytytetty tana aamuna. Talla hetkella viisi opiskelijaa nukkuu sohvilla. Halloween ottaa koville.

Nyt kaivan kirjani esiin ja paneudun Yhdysvaltojen itsenaistymista edeltaviin tapahtumiin. Have a good one!

2 comments:

  1. Gallonat keksineellä tyypillä on ollu kyllä logiikka hallussa. Pointsit sille. Ehdotin tuota kysymykseksi Minibaarissa tänään vedettävään bubivisaan. :)

    ReplyDelete
  2. Joo, ehdota. Voit ehdottaa myos montako jalkaa on jaardi. Sit hamennat kaikki sun tietamyksella. ;)

    ReplyDelete