Wednesday, December 7, 2011

Final final

Viimeinen tentti eli final final on nyt ohi ja koko lukukausi on yhta esseen oikolukua lukuunottamatta paketissa. Jes! Mun pitaisi tehda se nyt, koska palautus on kahden tunnin paasta. Sen sijaan makaan sohvalla EMUssa ja juon kahvia. Whatever. Muistelin juuri ekoja kivoja juttuja lukukauden alussa ja mieleeni muistui raftingreissu. Tassa muutama varastettu kuva. Kiitos West Coast Action Photos. Thihihi. Jotkut teista ovat saattaneet nahdakin nama. Mina ja Kristina ollaan tuossa edessa, kuten naette.

Hymyilyttaa ja on kivaa!

Mitas, mitas, mita nyt tapahtuu?

Jaahas, silleesti kavi. Onneksi vuorilta virtaava vesi ei ole kylmaa. (eipa)

Mulla ei ole mitaan uusia juttuja, joten kertaan vanhoja. Yritan tehda liidkiipeilytestin tanaan. Se on jaanyt tekematta, koska liidseinassa on jotain vikaa. En tieda mika seinaa vaivaa, mutta se ei halua, etta mina selvian ylos asti huijaamatta. Tai jos selvian, teen jonkun muun typeran virheen, kuten annan koyden menna vahingossa jalkojen valista, niin, etta pudotessa nilkkani jaisi koyteen kiinni ja paiskautuisin paa alaspain seinaa vasten. Mukava harrastus. Ajokortti on toisena mun to do -listalla. Kayn testissa perjantaina, jos ehdin. Nyt alan oikolukea mun 23 sivuista esseetani. En malta odottaa, koska oikoluku on niin kivaa. Olenpas mina sarkastisella tuulella tanaan. Have a good one! Hugs.

5 comments:

  1. Ajokortti? Pitääkö sellainen siis sittenkin ajaa? :o

    ReplyDelete
  2. Joo, siis jotta mun ei tartte kantaa passia baarissa. :D Ja jotta mun ei tartte maksaa alvia Californiassa ja Washingtonissa. :)

    ReplyDelete
  3. Onpas kätsyä. Mitä ajokortin suorittaminen siellä maksaa?

    ReplyDelete
  4. Ajokortti on vahan alle 20 euroa. Pitaa vaan tehda kirjallinen testi ja antaa niiden ottaa valokuva. Heleppoa. :)

    ReplyDelete