Wednesday, October 26, 2011

Niiskuneiti

Olen edelleen hieman tukkoinen, joten tein kaiken tanaan puoliteholla. Juoksukurssilla oli intervalliharjoituksia. Mulla hyppas sydan kurkkuun heti lammittelykierroksella. Uskoisin, etta se ei ole hyva merkki. Jolkottelin rauhallisesti muiden perassa ja tutustuin samalla muutamaan uuteen opiskelijaan. Juoksemme nopeuden mukaan aina tietyissa porukoissa, joten en ole tutustunut kuin pariin poikaan ja yhteen tyttoon. Me juoksemme karjessa tietenkin. Muhaha. Taso ei ole kova, joten en voi kehua itseani tuosta. Joka tapauksessa sain tanaan pitaa peraa, ja katsella miten muut pinkoivat ja huhkivat.

Huomenna on historian ja HRMn midterm. Historian koetta varten minun piti kayda ostamassa pieni vihrea vihko, johon kirjoitan esseevastaukseni. HRM on monivalintakoe. Mun keskusteluryhman vetaja laati historian kokeen kysymykset, joten mulla on hyvat tarpit. Kysymys tulee liittymaan vapauden (freedom) kasitteeseen. Mun opiskelutaktiikka on tama: sisaistan 170 sivua Amerikan historiaa tana iltana. Mulla on alle kolme tuntia aikaa, koska 7 tunnin younia en aio uhrata tentin takia. Huomenna hissan tentin jalkeen sisaistan vaivatta 100 sivua HRMaa ja marssin tenttiin hyvilla mielin klo 16. Puoli seitsemalta menen tapaamaan ryhmaa, joka tekee tutkimusta suomalaisesta kulttuurista. Samalla saan toivottavasti haastateltua yhta amerikkalaista, jotta saan oman tutkimukseni alulle.

Ah, yksi kaytannon vinkki. Kun rakennatte nuotiota, alkaa ymparoiko nuotiota kivilla tai varsinkaan kosteilla laavakivilla. Laavakivet ovat hyvin huokoisia ja taynna nestetta. Neste hoyrystyy nuotion kuumuuden vuoksi, laajenee ja *poks*. Kaikkea sita oppii taalla Eugenessa. Haleja! T: niiskuneiti

3 comments:

  1. Jos olisin kyseisessä juoksukoulussa, tuntisit peräporukan todennäköisesti jo kauttani...

    Hyvää tietoutta kokeeseen! :)

    PS Treenasin käsien liikerataa juoksumatolla neuvojesi mukaan. Unohdin asian jatkuvasti. Tarvee varmaan teipata kädet.

    ReplyDelete
  2. Sa voisit vaivatta kirjoittaa kirjan, 1000 ja yksi asiaa, jotka voit korjata teippaamaalla. Kadet, mun pyoran korin... :) Jos mestarimyyjahomma alkaa kyllastyttaan, niin kokeile. Halit! :)

    ReplyDelete
  3. Se oli kuule Thaimaassakin vain viikko kun mun täysi rulla ilmastointiteippiä loppu! :D

    ReplyDelete