Thursday, August 30, 2012

Lower Gorge and the opossum

Olin Smith rockilla perjantaista tiistaihin kaverini Andrewin kanssa. Muutaman muun piti tulla meidan kanssa, mutta he peruivat. Muiden oharit osoittautuivat hyvaksi jutuksi, silla kaksistaan on paljon helpompi liikkua ja paattaa mita tehdaan. Andrew on erittain taitava kiipeilija, joten kiipeily oli haastavaa ja opin paljon. Han liidasi lahes kaiken ja mina sain kiiveta ylakoydella tradireitteja (5.10a/b) ja sportreitteja (5.10b-5.12a). Lisaksi olemme molemmat kiinnostuneita saman tyyppisista reiteista, joten olimme aina samaa mielta. Meilla oli kahteen pekkaan kolme koytta ja lukematon maara varmistuksia.

Sterlingin 9,4mm

Valineistoa ja banaani (?)

Kuumuuden vuoksi suunnittelimme paivamme nain: Kiipeilimme aina aamusta paakiipeilyalueella ja seurasimme varjoja minka pystyimme. Kuumimpaan aikaan iltapaivalla palasimme autolle, otimme lepoa ja soimme. Iltaisin menimme viela muutamaksi tunniksi Lower gorge -nimiselle kiipeilyalueelle Smith rockin itapuolelle. Lower Gorge on iltaisin taysin varjossa. Tuosta paikasta tuli minun suosikki. Olimme aarimmaisen tehokkaita, en muista milloin viimeksi kiipesin nain paljon. Jouduimme jopa hidastamaan tahtia ja pitamaan puolikkaan lepopaivan valissa, koska olimme molemmat aivan poikki.

Nopein reitti mahtaville tradikiipeilymestoille

Bad Finger (5.10b)

Lower Gorge on minun suosikki nyt, joki aivan vieressa ja saat kiipeilla rauhassa

Toxic (5.11b). En aivan paassyt ylos asti.

Minun liidaaman ensimmaisen tradimultipitchreitin huipulta (Moscow, 5.6, 2-3 pitchia)

Lost in Space, viela yksi pitchi huipulle (5.10b, 4 pitchia)

Auringon lasku Smith rockin huipulla. Tuli pikkuisen kiire laskeutua, silla meilla ei ollut taskulamppuja mukana.

Minulla oikea etusormi oli kahdesta kohtaa verella ennen reissua. Otin osumaa Skinner buttella juuri ennen lahtoa. Arvatkaa paraniko se kaikkien crackien ja finger lockinen jalkeen? No ei. En saanut sormea taitettua viimeisena paivana, koska sormi oli turvonnut ja kipea. Minkas teet. :)

Viela yksi juttu. Meidan pyykinpesukone ja kuivuri on ulkona, autokatoksessa. Minulla jai pyykit eilen kuivuriin yoksi, koska minun ja autokatoksen valilla, rappusten kaiteella, vaani opossumi. En uskalla menna pimealla ulos, jos otus vaikka hyokkaa. Niin kuin rotta, mutta isompi ja pelottavampi. Hui. Tanaan olin toissa ja illalla meilla on potluck eli nyyttikestit. Haleja ihunat!

2 comments:

  1. Jospa nyt onnistuis tää kommentointi..

    Vau mitä kuvia! Näyttää, et viihdyt siel erittäin hyvin ja olet onnellinen.

    Olen käynyt katselee tätä blogia vähän väliä ja olet ollut ajatuksissani! Olis niin kiva nähdä, istuu alas ja jutella. Mutta ihana kuitenki huomata et sulla näyttää olevan kaikki niin hyvin.

    Ihanaa syksyä sinne!

    <3 Anne

    ReplyDelete
  2. Moi Anne! :) Kiitos kommentista! Elama taalla on oikein mukavaa. Ystavia, kuten sinua, on kuitenkin ikava. Mukavaa syksya Tampereelle! Nahdaan pian! xoxo Emma

    ReplyDelete