Saturday, October 29, 2011

Halloween

Ensimmaiset Halloween kemut on nyt takana pain. Kavimme Allisonin kanssa shoppailemassa erilaisissa secondhand putiikeissa, joita Eugenessa on paljon. Mina olin Shosanna Dreyfus Inglourious Basterdsista. Loysin punaisen mekon Nobody's Baby nimisesta Vintage liikkeesta. Maksoin mekosta noin 12 euroa. Lisaksi ostin paakoristetta varten samettisen rusetin ja verkon, jotka maksoiva yhteensat 3 euroa. Ompelin rusetin ja verkkokankaan kiinni omaan pantaani kotona. Kiirehan meille tulli, koska jatimme asuostokset viimetippaan.


Shosanna Dreyfus






Shosanna ja ranskalainen palvelustytto

Muita hauskasti toteutettuja hahmoja olivat muun muassa tortilla, Borat, sukkapukumies, black swan, vanha sotilas ja Harry Potter. Tarjolla oli erilaisia amerikkalaisia Halloween herkkuja, jotka Tobin kamppis oli leiponut. Kaikessa oli rasvaa ja suklaata. Nomnomnom. Tobi asuu kahden amerikkalaisen kanssa suuressa omakotitalossa, joten puitteet olivat sopivat suurille bileille. Tassa kuvia asuista ja menosta.

Indiana Jones ja black swan

Sukkapukumies

Borat

Harry Potter (taikasauvana syomapuikko)

Outo vanha sotilas, jolla on soittokuntapuku

Mita?!

Kylla.

Sisakko ja Texasin moottorisahamurhaaja

Vetta ja hikea

Tanaan olemme lohonneet sohvalla ja katsoneet Gilmorea. Minun pitaisi aloittaa esseen kirjoittaminen ihan pian. Illemmalla menemme kiipeilemaan ja mahdollisesti kaymaan Allisonin kavereilla. Toiset Halloweenbileet olis myos, mutta minun ei tee mieli pukea tuota mekkoa enaa paalle. Laikytin mekolle kahdet punaviinit ja Tobi, kohteliaana isantana, laikytti viela kolmannet. Kiitos. Mukavaa sunnuntaita! Olkaa yhta laiskoja kuin mina, niin mulle tulee parempi mieli. Love you all!

3 comments:

  1. Voi morjens teillä on ollu hienoo pukuloistetta siellä! Ja sun asusi oli erityisen onnistunut! :)

    Onko laiskaa jos tekee esseetä, harrastaa liikuntaa ja treffaa kavereita samana päivänä? Sun "laiska" sunnuntai kuulostaa ihan mun uutteralta arjelta. :o Vietän tänään ihan oikeen laiskan sunnuntain. Siitä tullee erityisen pitkä, sillä kelloja siirrettiin taas tunnilla kohti kesää. Ehkä pitäisi siis keksiä jotain tekemistä.

    ReplyDelete
  2. Komppaan Katjaa, aivan ihana Shosanna! ja toi Borat, huuu-huh:D:D oliko näin että alkuillasta pysyi vielä takki ja housut ja sitten myöhemmin päästiin tuohon stringipukuun?:D

    ReplyDelete
  3. Kiitos! Jep, arki ja laiskuus on hyvin liukuvia kasitteita taalla. :) Borat paljasti sisaisen kauneutensa vasta yon pikkutunneilla. Eika onneksi kovin kauaa, silla mun silmat eivat ainakaan meinanneet kestaa sita.

    ReplyDelete