Monday, October 17, 2011

Hautuumaajuoksu

Tama viikko alkoi mukavissa tunnelmissa. Ensinnakin ulkona paistaa aurinko. Toisekseen aloitin viikon taas juoksemalla. Tanaan oppitunnin aiheena oli juoksunopeuden saataminen ykkosvaihteesta nelosvaihteeseen. Vaihdetta vaihdetaan ylakropan asentoa muuttamalla. Mita nopeampaa haluan juosta sita enemman kallistan ylakroppaa eteenpain. Painovoima on taas avainasemassa, silla painovoima auttaa minua. Muka. Juoksimme 40 minuuttia tekemalla spurtteja TAUOTTA. Valitsimme maalin noin 50 metrin valein ja nopeutimme juoksutahtia niin, etta nelosvaihde vaihtuu paalle juuri ennen maalia. Talle harjoitukselle on englanninkielinen nimi, jota en muista. Harjoitus toteutettiin juoksemalla ympari campuksella sijaitsevaa hautausmaata eli Pioneer Cemeterya. Spurttasimme hautakivelta toiselle ja varoimme kompastumasta juurakkoon. Todella rankka reeni ja vaihtelua tasaiseen asfalttijuoksuun.

Nyt istuskelen Lillis Cafessa, napostan ruisleipaa ja valmistaudun ensimmaiseen midtermiin. Jannaa. Eilen illalla pidin opiskelutauon, kiertelin campusta ja napsin kuvia, niin kuin mikakin tyhma turisti. Melkein ruska jo. Olette ihania! <3

Melkein ruskainen puu


Tuima jattilaisorava

2 comments:

  1. Onpa outoa, että pidätte spurttiharjoituksia hautausmaalla.

    PS http://www.youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw

    ReplyDelete
  2. Maa niin repesin, kun katoin ton! Olin ihan unohtanut. :D Ihanaa lukea sun kommentteja, kun pitais lukea tenttiin. Taa on paljon kivempaa. :)

    ReplyDelete