Sunday, October 9, 2011

Sleepless in Eugene

Ma kirjoittelin hissan esseeta ja mun paa on aivan jaassa. Blogin kirjoittaminen on miljoona kertaa kivempaa, joten teen nyt sita. Eilisesta lyhyesti. Poljimme Allisonin kanssa ostoskeskukseen, joka sijaitsee keskustan ulkopuolella. Pyoraillen matka taittuu vartissa ja nakymat ovat kauniit, koska pyoratie kulkee Willamette joen vartta pitkin. Ostimme Allisonille urheiluvetimet, jotta han voi tulla kiipeilemaan meidan kanssa. Ma nappasin muutamat urheilutrikoot ja lippiksen sadepaivien varalle. Lisaksi shoppailtiin Gapissa, Banana Republicilla ja Victorias secretilla. Ma hillitsin itseni ja ostin vain villaneuleen, huivin ja alusvaatteita. Allisonin itsehillinta petti taysin, silla han osti itselleen Ipadin Apple storesta. Normi shoppailureissu. Alleviivaan viela, etta olen asunut taalla kuukauden ja olen kaynyt shoppailemassa kaksi kertaa. Loistavaa itsehillintaa... tai ajanpuutetta.

Eilen illalla piipahdimme kotibileissa korttelin paassa meidan asunnosta. Juhlakalulla oli 25-vuotissynttarit fiftariteemalla. Mehan ei teemasta tiedetty, koska meita ei oltu varsinaisesti kutsuttu bileisiin. Mut kutsui yksi vaihtari, jonka kutsui joku toinen, jonka kutsui joku ja niin edelleen. Suomessa tata kutsuttaisiin kuokkimiseksi. Taalla ovet on auki ja kaikki on tervetulleita. Paatimme Allisonin kanssa pitaa afterpartyt meidan luona harvoille ja valituille eli Tobille ja Malinille. Talla kertaa yon ohjelmaan kuului erilaisten tanssityylien harjoittelua. Tobi raukka joutui tanssittamaan meita kaikkia, koska han on harrastanut vakioita ja oli ainut, joka tiesi mita pitaa tehda. Amerikkalaiset tanssivat baarissa pareittain, niin etta mies seisoo naisen edessa ja nainen on selka mieheen pain. Tama tanssi on nimeltaan grinding. Me eurooppalaiset ja Allison pidamme "graindausta" aarimmaisen mauttomana ja naurettavana juttuna. Illanistujaisten kohokohta on huumorilla vedetyt grinding harjoitukset. Me emme voi menna Eugenessa baariin, ennen kuin hallitsemme grindingin salat. Olimme niin hyvassa vedossa, etta tanssiharjoitukset venyivat puoli kahdeksaan asti aamulla. Hohhoijaa.


Mina ja  mun roomie Allison. Tama otos oli yksi illan parhaista. Varsinkin rajaus ja taustan valinta (meidan eteinen) onnistui hyvin. Pyorakin paasi kuvaan.

Asiasta pikkuporkkanoihin. Muistatteko viela sen pikkuporkkanat viemarissa -casen? Ma huuhtelin pikkuporkkanoita ja tiputin nelja kappaletta meidan viemariin. Porkkana-asia on nyt selvitetty. Mahan yritin ronkkia niita porkkanoita ylos tyontamalla kateni sinne viemariputkeen. Onneksi se ei mennyt kovin pitkalle, silla... viemarissa on garbage disposal unit, eli periaatteessa tehosekoitin, joka silppoo kaiken viemarista menevan ruuan pieneksi silpuksi. Hyva, etta tungin kateni sinne. Etta ma oon terava. :D Olen nahnyt niita elokuvissa, mutta eipa kaynyt mielessa, etta meilla olis sellainen viemarissa. Allison taas luuli, etta Suomessa on sama systeemi, joten han ei tajunnut neuvoa mua etukateen. Mun pikkuporkkanat eivat siis voi tukkia viemaria. Case closed.

Nyt takaisin esseen pariin. Saatan piipahtaa Recissa myohemmin illalla, jos saan esseeni valmiiksi ajoissa. Lisaksi huomenna on taas pistarit, joten pitanee tehda hyvat muistiinpanot kappaleesta. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Have fun being hot! ;)

2 comments:

  1. yäk! mikä ihmeen garbage disposal unit, ooksä nähny sellasia jossain kauhuleffassa? toihan kuulostaa vaaralliselta, entä jos joku lapsi (tai emma) tunkee sinne koko kätensä? :D mä en oo koskaan kuullukaa tollasista.

    mutta mukavaa viikkoa emmu, anyway<3

    ReplyDelete
  2. Voi Emmu, loistavaa ja ennen kaikkea ihanaa että sulla on käsi tallella! :o

    ReplyDelete