Wednesday, November 23, 2011

Ashland

Saavuimme Ashlandiin puolituntia sitten. Ajo tanne otti kolme tuntia ja yhden kupin kahvia. Nakyvyys oli noin nolla, koska satoi vetta ja oli sakkipimeaa. Paluumatkalla maisemia sitten. Allisonin vanhemmat vuokrasivat mokin. Tai niin kuvittelin. Paikalle paastyamme tajusin, etta tamahan on pieni huvila tai amerikkalaisittain cottage. Rakennus on vanha, mutta taalla on kaikki mahdollinen kuten wifi ja tietenkin puumaja takapihalla. Jatin kameran siirtojohdon kotiin, koska luulin, etta taalla ei ole nettia. Tyhyma! Saatte kuvia sitten lauantaina, kun menen takaisin kotiin. Allisonin vanhemmat ja pikkuveli ovat taalla noin tunnin paasta.

Kaupunki muistuttaa Stars Hallowta kaikkinen pienine kauppoineen ja jouluvaloineen. Huomenna ohjelmassa on perinteista kiitospaivan viettoa (syodaan paljon ruokaa) ja perjantaina paraati, jouluvalojen sytytys ja black Friday. Black Friday on shoppailupaiva, jolloin osa kaupoista aikeaa jo kolmelta aamuyosta. Kaupoissa on tarjouksia ja perinteisesti ensimmaiset jouluostokset tehdaan talloin. Fun fun. Ai niin, mun juoksukurssilla oli tanaan nelja ihmista. Satoi, joten juoksimme sisaradalla. Nonni, nyt mun masun tuli nalka, joten aika lopettaa. Halit!

3 comments:

  1. Ahh Black Friday!! <3 Se oli hauskaa! Me mentiin tosiaan ostoksille jo aamuyöstä ja se jos mikä oli erikoista! :) Have fun!!

    ReplyDelete
  2. Niin siis Marianne täältä huutelee, mutta ehkä osaat sen tosta kirjottajan nimestäkin päätellä. hahha. :D

    ReplyDelete