Monday, November 14, 2011

Niiiice

Olen Recissa odottelemassa, etta Allison tulee kiipeilemaan mun kanssa. Tarkistin sahkopostin ajan kuluksi ja te ette tule olemaan iloisia tasta. Yliopistolla on Campus crime alert -palvelu, joka valittaa sahkopostilla tietoa campusalueella tapahtuneista rikoksista. Viime viikolla meidan kotikadun viereisella kadulla oli murto. Varas haippasi, kun asunnon asukas herasi. Tanaan ilmoitus koski raiskausta, joka tapahtui sunnuntaina yolla lahella Kincaidia ja 18th katua. Maa asun Kincaidin ja 18th risteyksessa. Niiiiiice. Mina en joka tapauksessa kulje oisin yksin ja mulla on aina pyora alla, vaikka kulkisinkin. Silti. Hohhoijaa. Taas yksi hyva syy pitaa bileet aina omassa kotona. Haleja ihunat! Saastan sanoja mun esseeseen, joka ei ole vielakaan valmis. :)

3 comments:

  1. Joo, näitä aina valitettavasti on. Meilläkin oli vaihdon ekalla viikolla ammuttu joku koulun lähellä, mutta silti se tuntui jotenkin niin epätodelliselta, ettei sitä osannut pelätä. "Eihän tuo nyt minulle voi sattua." Oohan siis varovainen siellä! :)

    ReplyDelete
  2. Joo, niinpa! Kiitos kauheasti kommenteista muuten. Ma olen lukenut kaikki, mutta hirmusesti tekemista, niin en ole kerennyt vastaamaan mitaan oikukasta. Nyt meen sankyyn lukemaan hissan matskut.

    Ma loistan mun akateemisilla taidoillani HRM kurssilla talla viikolla. Proffa antoi kuukausi sitten meille tehtavan tehda tutkimusta jostain, mika kiinnostaa. Tein tutkimusta kulttiireille tyypillisista arvoista, jotka vaikuttaa HRMaan. Valitsin taman aiheen, koska olen opiskellut sita toisella kurssilla. Eli tama oli aidan-alitus numero yksi. Otin ison haukun ja paatin vertailla Suomea ja USAa. Baaaad idea. Tasta seurasi aidanalitus numero kaksi. Sain suomiosuuden valmiiksi ja paatin, etta leikkaan vaan Usan pois. Tadaa! Tutkimuksesta tulikin "sukellus Suomen HRMan". Tutkiminen ja kirjoittaminen on NIIIIIIIIN mun juttu. :D

    ReplyDelete
  3. :D Tuohan etenee melkain samanlailla kun mun oppari.

    ReplyDelete