Sunday, February 12, 2012

Tuoli

Herasin aamulla skypettamaan Soilen ja Katjan kanssa. Olipas kivaa! Polotettiin melkein kolme tuntia ja suunniteltiin kevaan reissua. Kiitos viela tytsyt! Ootta ihania. Sitten campukselle, Emuun. Olen istunut taalla pyorean poydan aarella Kristinan kanssa seitseman tuntia. Olen kayttanyt kaiken mielikuvitukseni ja vanynyt aarirajoilleni varioidessani istuma-asentoja talla kirotulla nahkajakkaralla. Valilla minulla on jalat poydalla (lahtee tunto, kun veri ei ylla varpaisiin), valilla ikkunalla (tulee vilu, kun ikkuna vetaa), valilla toisella tuolilla (toimii yllattavan hyvin), valilla ristissa ja valilla rastissa. Nyt on pakko luovuttaa. Veri ei kierra, enka keksi enaa uusia asentoja. Koko ajan on joku paikka puuduksissa. Lisaksi olen kuunnellut kaiken, mita Groovesharkissa on Fleet Foxesilta ja Eddie Vedderilta. Kaksi kertaa. Ehka kolme. Luultavasti nelja on lahempana totuutta.

Me menemme hetken paasta Reciin juoksemaan ja kiipeilemaan. Huomenna on viimeinen valitentti. Ai niin, ei me mentykaan baariin eilen. Mika meita vaivaa!? Olemme maailman tylsimmat vaihtarit, ikina. Mukavaa viikon alkua ihunat! Ikava on. :)

3 comments:

  1. Piti tulla tänne toivottamaan Emmalle oikein hyvää ystävänpäivää :)!!! Oot ihana ystävä!

    ReplyDelete
  2. Kiitos, niin siekii! <3 En oikein valita tasta amerikan mallista, ystavan paiva on paljon parempi kuin pariskuntien paiva. Skypet pe klo 20? :)

    ReplyDelete