Saturday, January 14, 2012

The boys' house

Olin eilen Kristinan ja Kristinan kamppisten kanssa synttaribileissa "poikien talossa". Kristinan ja hanen kamppisten kotia kutsutaan tyttojen taloksi, koska siella asuu tyttoja. Poikien talossa taas asuvat heidan kaverit, jotka sattuvat kaikki olemaan poikia. Yksinkertaista. Talo oli taynna vakea ja tapasin seka vanhoja etta uusia tuttavia. Lisaksi sain osakseni kaksi maailman surkeinta iskuyritysta, mika jaksoi ilahduttaa meita viela kotimatkallakin. Ensi viikonloppuna minulla ja Kristinalla on ohjelmassa baarikierros. Mina olen kaynyt baarissa kerran, Kristina kaksi. How wild are we!

Kello lahestyy kolmea, vieraat ovat lahteneet ja naa kaksi vaan pelaa.

8 comments:

 1. Toi on aivan mahtava peli! Tuliko pahat rakot? Mulle tulee aina. :)

  Millaisia iskuyritykset oli? Kerro kerro, hauskuuta meitäkin!

  ReplyDelete
 2. Hehe, ei tullut rakkoja, koska mun kammenet on kovettuneet kiipeilysta. Hehehehe... :D

  Okei, elikka nain. Toinen poika oli amerikkalainen, ehka 19-v.

  Mina: "Olen Suomesta."
  Poika: "Onko teilla siella sahkoa?" (nauraa omalle vitsilleen)
  Mina: "On meilla."
  Poika: "Onks teilla autoja? Vai kuljettekste niin kun hevoskarrylla siella?" (nauraa omalle vitsilleen)
  Mina: "On meilla autoja."
  Poika: "Kuinka vanha sa oot?"
  Mina: "Olen 24, kuinka vanha sina olet?"
  Poika: "...en tunne sinua viela tarpeeksi hyvin, jotta voisin kertoa sinulle ikani..."

  Hiljaisuus. Mina narkastyn. Yritan viela kerran olla kohtelias.

  Mina: "Okei, no mita sina opiskelet?"
  Poika: "Mita SINA opiskelet?"

  Tassa kohtaa totesin, etta tama keskustelu ei ole kovin mielenkiintoinen ja liukenin paikalta. Loppuillasta tama poika valitti Kristinalle, etta "se sun suomalainen kaveri oli niin kylma mua kohtaan."

  Heheheheheeeeee. :D Toinen tyyppi oli Portlandista. Portland on Oregonin hipsterikeskus, vahan niin kuin Eugene on hippikeskus. Han otti ilmeisesti mun ja Kristinan hipsterivitseista itseensa, silla han aukoi minulle paataan koko illan. Mina ja Kristina nauroimme koko jutulle ja provosoimme lisaa. Hehehehe. Yon viimeisilla tunneilla han kuitenkin kaansi yhtakkia kelkkansa, alkoi "liehitella" ja halusi pelata tuota poytajalkkista minun, Kristinan ja Wesin kanssa. Kristina tulkitsi nama iskuyrityksiksi. Tieda hanta... :D

  ReplyDelete
 3. Eli tätä menoa ei oo huolta siitä että me menetettäis sut jonku jenkki uroksen vuoksi ameriiiiikkaan :D!!! Mut onhan tässä vielä jännittävät melkein puoli vuotta aikaa..... ;D!
  Emma mulla ois niin paljon asiaa siihen kirjeeseen mutta saa nähä millon ehdin alottaa sen kirjottamisen ku nyt kaiken ajan vie tuo tyhmä kandi joka TODELLAKI pitää palauttaa nyt tammikuun vika päivä!!!!!! Ohjaaja kyllä nirhaa mut...se ei oo mikään taidonnäyte.... oisin niiiin kaivannu mun henkilökohtaista opinto-ohjaajaa! Sun onneksi oot siellä ;D!!

  ReplyDelete
 4. Hihi! Ma luotan suhun 100%!!! :D Voidaan sit yhdessa murehtia gradua... Hehehe. Oikeasti ei edes naurata. Joo, ei todellakaan ole huolta! Olen oppinut arvostamaan Suomea niin paljon, etta oli miesta tai ei, ma tulen takaisin Suomeen. PISTE. :D Ma niin mielellani lukisin sun kirjoittaman kirjeen... toivottavasti aikaa loytyy. Mulla on Soilen kirje puolivalissa vielakin. Haleja!

  ReplyDelete
 5. Helkutti! En löydä ny mistään mitään virallista säännöstä sille, kuinka paljon kandiin täytyy käyttää lähteitä??? Emma muistatko säkään? En uskalla kysyä mun ohjaajalta...se murahtais suuresti ;D! Etkös sä tehny kasvatustieteistä kandin? Paljonko sulla oli lähteitä?

  ReplyDelete
 6. Mun kirje puolivälissä vieläkin! Emma! Olen pettynyt sinuun. Näin jäävät ystävien huolet kouluhommien tieltä. Soo soo! Nyt heti lukemaan, mä oon vuodattanut sydänverta siihen ja haluan ehdottomasti että luet joka sanasen. Ni.

  ReplyDelete
 7. Soile: Tarkoitin, etta mun kirjoittama kirje sulle on kesken! Olen kirjoittanut vasta viisi sivua ja tavoite on kymmenene. Hehehehehe... Luin sun kirjeen heti yhdelta istumalta tottakai! :D

  Cocis sieppo: Sellaita saantoa ei ole olemassa luulen. :) En muista paljonko mulla oli, mutta sivun verran sais ainakin olla.

  ReplyDelete
 8. No hyvä:D:D Sen vain halusinkin kuulla. Hihii, hupsukka, ei sun kirjeellä oo kiirettä, varsinkaan kun sulla on noin kunnianhimoinen tavoite:D

  ReplyDelete