Saturday, January 7, 2012

Goodbye Allison, Hello new room

Hyvastelin Allisonin tana aamuna kello 5.30. Kuten kaikki varmasti muistatte, han lahtee vaihtoon Bristoliin. Muisteltiin illalla kulunutta syksya ja miten hauskaa meilla oli. Allison on ehdottomasti laheisin ystavani taalla, joten hyvastien sanominen oli ikavaa. Olen kuitenkin todella iloinen, etta han lahtee vaihtoon. Kaikki vaihtoon! Allison matkustaa lukukauden paatyttya Suomeen, joten mina saan ensi kesana vuorostani esitella kotikulmiani hanelle. Olen tietenkin kertonut hanelle perheestani ja ystavistani kaiken, joten han odottaa myos innolla kaikkien teidan tapaamista. Vahankos kivaa! :)

Rentouduin tanaan kotona. Leivoin viisi peltia kaurapahkinavoipikkuleipia (viemisiksi, ei itselle) ja katselin Gilmorea. Jarjestelin myos uuden huoneeni ja siivosin vanhan, koska Meredith muuttaa huomenna. Kavin REI:ssa, koska tarvitsen digitaalisen kellon juoksukurssille. En loytanyt kelloa, mutta Black Diamondin otsalampun loysin viimeinkin puoleen hintaan. Nuo pirulaiset ovat taalla kalliita. Sain muuten Allisonin kyparan lainaan. Nyt on turvallista pyorailla. Joulukoristeista en ole vielakaan suostunut luopumaan. Tassa muutama kuva tasta paivasta. Mukavaa sunnuntaita! Ma lahden kohta Malinille iltaa viettamaan. Heipodei!

Mun uusi huone (olen haaveillut tuosta sangysta 4 kk)
Tallaisia leivoin, koska ainekset loytyi kaapista. Ostin taman Oregon-reseptikirjan Portlandista. Korvasin yhden jauhokupin kaurahiutaleilla. Shortening on kovetettua kasvisrasvaa/leivontarasvaa. 1 cup = 2,4 dl

Pömpylöita (mulla on suominäppäimet mutta unohdan aina laittaa päälle)


Keksikakkuloita

En luovu joulusta ihan vielä (kynttilän alla Juhlat-lehden joulunumero)

4 comments:

 1. Näyttää olevan amerikkalaiset mittayksiköt ja raaka-aineet jo hyvin hallussa. Kannattaa ostaa vielä lisää keittokirjoja, varsinkin jos on BBQ. Toivottavasti uusi kämppis on yhtä mukava kuin Allison. Täällä mä yksin istun ja luen sun blogia, istun ja luen.

  ReplyDelete
 2. Emma oot melkoinen kokki, kateellisena kattelen että mistä sulla on aina energiaa touhata kaikenmoisia herkkuja!! :D Kun tuut takas, pidetään kyllä joku ruuanlaittoiltama niin saat kokata jotain jenkkiherkkuja ;)! JA mä lupaan kokata sulle mun uudessa remontoidussa keittiössäni :D!!!! Siis mieti, mun keittiö ei oo enää kamala :D ;D!!!

  ReplyDelete
 3. Mita??!! Ootko sa rempannut keittion! :D Loistavaa!!! Ei sun keittio koskaan kamala ollut... se oli vaan erittain vintage. ;) En malta odottaa, etta naen sen. Mulla alkaa kohta jo asunnonhakupaniikki, koska en saa yksiota mistaan kohtuuhintaan loppukesasta. Enka malta oottaa, etta saan taas asua yksin! Onneksi minulla on ollut hyva tuuri kamppisten suhteen taalla. :)

  ReplyDelete
 4. JOOOOO!! Siiis mieti, mun keittiökärsimykset on ohi ;D!!! Kysyin loppusyksystä vuokranantajilta että suostuisivatko tekeen keittiöremontin, ja ihme kyllä, ne suostu! Tuo sun ilmaus "vintage" keittiöstä oli varsin kauniisti ilmaistu ;D!!!
  Nii ja hitsi, sun täytyy tosiaan alkaa katsasteleen jo asuntoa täältä! Muista että jos tarvit jotaki joka vois käydä kattoon asuntoja sun puolesta, niin saat kyllä mieluusti pyytää muakin käymään! Äkkiäkös sitä käy mulkaseen ;)! OI ON NIIN KIVAA ETTÄ TUUT KESÄKSI TAKAISIN :D!!

  ReplyDelete