Monday, January 2, 2012

Golden Gate bridge ja Sausalito

Eilen oli vuoden ensimmainen paiva. Sain loistavan alun vuodelle, silla saa oli mahtava ja nain upeita paikkoja. Ajoimme Golden Gate sillalle, parkkeerasimme ja kavelimme sillan melkein paasta paahan. Halusimme viela ottaa kuvan meista nakoalapaikalla sillan toisella puolella. Meidan harmiksemme kaikki muutkin halusivat tehda niin, joten autojonot olivat jarkyttavat ja parkkipaikkaa saimme jonottaa puoli tuntia. Paatimme lahestya siltaa toiselta suunnalta, joten jatkoimme 101 pohjoiseen. Seuraava liittyma sattui kuitenkin olemaan Sausalito.

Paadyimme kiertelemaan Sausalitoa ja voin todeta, etta kyseinen kaupunki on (tahan mennessa) kaunein kaupunki Amerikassa. Se on satamassa, asunnot ovat vehrean kukkulan rinteella ja rantabulevardilta on suora nakoyhteys San Franciscoon. Mina voisin muuttaa sinne. Lounastimme pienessa rantakahvilassa, joka niin ikaan oli herttainen kuin mika.

San Francisco, purjeveneita, vasemmalla Treasure Island ja Bay bridge. Ja tietenkin hieman sumua.


Nika ja Golden Gate bridge

Nika meni takaisin mun taskuun...

Sausalitosta matka jatkui takaisin San Franciscoon ja kohti autojen sekamelskaa (or a clusterfuck as we call it). Saimme lopulta yhteiskuvan sillasta ja meista. Teimme niin kuin kaikki muutkin; jonotimme nakoalatasanteen parkkipaikan eteen ja laitoimme hatavilkut paalle silla aikaa kun meidan kuva otettiin. Sitten akkia takaisin autoon. Tama ja muita mielenkiintoisia tarinoita amerikkalaisesta ajokulttuurista myohemmin. Paluumatkalla kiertelimme viela San Franciscossa okyasuinalueella missa okyrikkaat (or the hoity-toity as we call them) asuvat. Kivoja taloja, voisin asua. Nyt teen itselleni aamupalaa. Adios!

Roomie pic

Kiva asunto Marin Headlandsin asuinalueella, San Franciscossa

Ja kivoja nakymiakin niilla on

2 comments:

  1. Ihania kuvia! Tulee mieleen oma reissu tonne 2008.. Käytiin kanssa Sausalitossa ja se on kertakaikkiaan ihana ! :)

    ReplyDelete