Friday, May 10, 2013

Jäätelöä

Eilen tapahtui vaikka mitä. Kävin aamulla juoksemassa tutulla lenkkipolulla (Amazon trail). Shortseissa ja t-paidassa. Hymyilin koko matkan. Tämän jälkeen aloin pohtia, että miten pääsen Smith rockille. Helposti. Kävin huvikseni kysymässä Outdoor programmin vajalta, että ovatko he lähdössä. Tänä viikonloppuna on Smith rock clean up, joten kyllä, pikkubussilla pääsee. Ilmaiseksi. Osallistuin tapahtumaan viime vuonna ja oli ihan älyttömän hauskaa. Toimii niin, että aamulla tehdään töitä, päivällä kiivetään ja illalla juhlitaan. I'm down. Päivällä treffasin Meredithiä, haimme jäätelöt (nyt se alkaa) ja istuimme nurtsilla. Sitten piipahdin kiipeilyseinällä Allanan ja Benen kanssa. Halauksia ja kuulumisien vaihtoa.

Sitruuna-pippuri-raparperi -jäätelöä. Nom.

Kiipeilyn jälkeen menin yllätysvierailulle vanhaan kotiini. Siihen toiseen, missä asuin ison likkaporukan kanssa. Ovi oli auki tietenkin. Astuin sisään ja sain kaulaani kaksi naista, Maryn ja Ellan. Istahdin alas, Ella toi minulle oluen ja vaihdoimme kuulumisia.  Talo oli ennallaan, kasvimaata myöden. Musiikki soi vinyylilevyltä. Muistelimme kesää ja juttuja, mitä meidän oli tapana tehdä. Minun lähtöni jälkeen he eivät ole käyneet jäätelöllä läheisessä jätskibaarissa tai antaneet hartiahierontoja. Yhteiset ruuanlaittoillatkin ovat kuulemma vähentyneet. Jaahas.


Miun vanha koti

Likat kutsuivat minut tietenkin asumaan heidän luokseen. Yläkerrassa on pieni alkovi ja sänky. Saan sen. Eli nyt on kaikki yöpymiset ratkaistu. Ja makuualustan sain Maryltä ja Allanalla oli minun vanha makuupussi tallessa. Jes! Julia, mullon sua ikävä! Ei mulla muuta. Moi.

No comments:

Post a Comment