Thursday, May 16, 2013

Opiskelua

Tota tota. Tälleen tässä nyt sitten käy, että olen kiireinen, enkä kerkeä kirjoittelemaan. Tänään oli perustorstai. Juoksukurssi aamulla klo 8, intervalleja sateessa. Lounas kotona. Päiväkahvit Sannan kanssa Studio One Cafessa. Sanna oli Eugenessa vaihdossa kolme vuotta sitten, tapasi miehen, muuttivat Suomeen ja sitten takaisin Eugeneen. He asuvat kommuunissa. En tainnut ikinä selittää miten kommuunit täällä toimivat.

Nyt selitän vähän. Sannan kommuunissa asuu tällä hetkellä 12 henkeä, kuusi pariskuntaa. Kommuuni koostuu kahdesta omakotitalosta eli tilaa on. Ruuat tilataan suoraan viljelijöiltä tai haetaan luomukaupoista. Omia kanoja on ja kasviksia pihamaalla. Kaikilla on kokkausvuoro kerran viikossa. Kaapeissa on aina perusruuat, joita ostetaan talon rahoilla. Ruuasta maksetaan noin 100 euroa kuussa. Lisäksi kaikilla on viikkotehtäviä. Sanna ja Richard ovat tällä viikolla vastuussa puutarhasta. Asukkaat ovat 25-60 -vuotiaita. Semmosta. Tiedän paljon muutakin, joten kysykää, jos joku asia kiinnostaa.

Muutan huomenna tyttöjen luo. Eli alan kohta pakkailla. Christy tulee tänä viikonloppuna Eugeneen, joten vietän aikaa hänen kanssaan. Mennään kiipeilemään ja katsotaan Euroviisujen loppuhuipennus. Tänä iltana elokuviin Bijou-elokuvateatteriin. Se on vanha "funeral home" eli vähän kuin kirkko, mutta pelkille hautajaisille. Kaunis rakennus. Äite ehkä muistaakin. Menemme katsomaan Place beyond the pines. Minä, Allison, Bene, Malori ja ehkä Morgen. Sataa taas. Haleja!

Keskiviikko-ilta, Nikan kanssa menossa opiskelemaan Honors Collegeen

Honors Collegen kirjasto, Allisonin kanssa iltaopiskelusessarit


No comments:

Post a Comment