Tuesday, May 21, 2013

The Columns

Olin eilen illalla kiipeilemässä Columnseilla pitkästä aikaa. Olin aivan pähkinöissäni, kun pääsin kiipeämään tuttuja halkeemia. Ja sain viimeinkin pelata mun trädivarmistusten kanssa. (Trädivarmistuksilla tarkoitan sitä, että minä pistän itse erivärisiä jousella varustettuja härpäkkeitä halkeemiin. Tosi kalliita. Tai sellaisia erivärisiä kiiloja.) Mulla ei ole tarpeeksi varmistuksia, jotta voisin liidata Smith rockilla. Möh. Yksi Oregonin yliopiston kiipeilykursseista pidetään täällä. Muistan kurssista sen, että satoi. Aina.

The columns elikkä the pilarit

Viime kesänä opettelin liidamaan halkeemia omin varmistuksin, koska yläköysittely alkoi käydä tylsäksi. Aloittelijalle linjat ovat hyviä sillä halkeemat ovat lähellä toisiaan. Jos menee pupu pöksyyn, voit ottaa viereisestä halkeamasta tukea. Helpottaa myös varmistusta, koska vaihtoehtoja on paljon. Kun homma alkaa sujua, voi käyttää pelkkää halkeamaa. Olen tippunut kerran itse asettamaani varmistukseen. Se oli pelottavaa. Siitä huolimatta, että olen kiivennyt jokaisen linjan lukemattomia kertoja, kiipeily tuntui eilen uudelta ja jännältä. Mulle tuli todella hyvä fiilis. Mukavata!

Nyt opiskelen, sillä ulkona sataa. Osallistun Team City challangeen Katjan ja Jennin kanssa. Se on viikko kotiinpaluuni jälkeen. Kiitos Katja vielä, kun ilmoitit meidät! Otetaan Julian Extreme run -kuteista sitten mallia. Eli kalsariasuja metsästämään. :)


4 comments:

 1. Voi ei kun näyttää ja kuulostaa taas kivalta! Mä täällä vain harjoittelen ankkureita parvekkeen tolppaan. Niin, ja laskeutumista nojailemalla taaksepäin. :)

  Ootko myöhäistänyt Suomeen tuloasi? Team Cityyn on kyllä paluusi jälkeen 1 vko ja 1 kk. :)

  ReplyDelete
 2. Jee Katja! Öööööö, mä olen kyllä aivan pahvi. Siis joo, mähän tuun kotiin heinäkuussa. Heinäkuussa, Emma. Heinäkuussa. Onneksi sä pidät huolta. :) Täällä sataa kaatamalla. Löhötään Doran (siis meidän kissan) kanssa sohvalla. Dora nukkuu, mä naputan esseetä. Sulla onkin kello jo niin paljon, että toivotan hyvät yöt!

  ReplyDelete
 3. Mulla on täällä ruksikalenteri heinäkuuhun saakka. ;) Ohhoh, sinä ja kissi samalla sohvalla. :o

  ReplyDelete
 4. Hyvä! :) Mä ja Dora ollaan läheisiä. Vielä ei ole ollut oireita...

  ReplyDelete