Thursday, March 6, 2014

Rye bread and indoor climbing

Täällä taas. Kaik on hyvin, mutta perhettä ja kavereita on ikävä. Ihan oikein puristaa välillä, kun tekisi mieli halata ja jutella. Bendissä ollaan. Vettä sataa. Minulla on kuukausikortti Bendin kiipeilykeskukseen. Tiistaina kävimme Smith rockilla. Kiivettiin reitteja, jotka liittyvät Maxin työprojektiin. Neljä reittiä ja Where ever I may roam (5kp, 5.9). Max otti kuvia ja kirjoitti muistiinpanoja. Minä kummastelin, että onpas kalliokiipeily taas vaikeaa kun ei otteissa ole värikoodeja. Illalla menimme vielä kiipeilykeskukselle Maxin kavereiden Miken ja Angelin kanssa ja illallistimme yhdessä. Yllätys yllätys teimme Pizzaa.

Minä osaan leipoa ruisleipää nyt. Tein juuren jälkiuunipalasta ja kolmas leipä onnistui jo niin hyvin, että voin varmaan pikkuhiljaa vähentää hiivan määrää. Mitään ohjettahan tähän ei enää ole, koska menin laskuissa sekaisin. Pääainesosat ovat ruisjuuri (jälkiuunileipäpala, 3dl vettä ja 3dl ruisjauhoja), ruisjauhot, vesi, suola ja hunaja. Aikaahan se ottaa, kun pitää kohottaa ja kohottaa. Mutta lopputulos palkitsi tänään. :) Nyt kiipeelemähän!

Reikäleipä


No comments:

Post a Comment